ΑΕΚ: Για να συνεχίσει να χαμογελά οφείλει να κερδίσει (pics, vids)

Η ΑΕΚ θέλει για την ίδια και τον κόσμο της να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της βελτίωση πετυχαίνοντας και μία νίκη σε ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ και νίκη σε ντέρμπι δεν είναι έννοιες που συμβαδίζουν τα τελευταία χρόνια με την Ένωση να έχει μόλις 4 νίκες σε 37 ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από τον χαμένο τελικό του 2018 και έπειτα.

Η ιστορία όμως είναι για να μένει στο παρελθόν και αν η ΑΕΚ θέλει να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον της οφείλει να βρει τρόπο να την προσπεράσει, έχοντας μάθει φυσικά από τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν.

Την Κυριακή ο Αργύρης Γιαννίκης και οι παίκτες του υποδέχονται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Παναθηναϊκό, την ομάδα στην οποία μετρούν τις τρεις από τις τέσσερις νίκες στα τελευταία 37 ντέρμπι.

Άλλωστε, όπως γράφαμε και πριν το ματς εάν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να βρίσκεις τρόπο να κερδίζεις τα παιχνίδια. Είτε είναι ντέρμπι, είτε όχι.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη, νοκ-άουτ με κορωνοϊό είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ και ο Στίβεν Τσούμπερ δεν έρχεται από γεμάτη βδομάδα προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει στο ματς, με τον Λιβάι Γκαρσία να δείχνει πως έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Ελβετού.

Μια πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι ο Στάνκοβιτς κάτω από την εστία, δεξιά ο Μισελέν, αριστερά ο Μοχαμαντί και στόπερ οι Βράνιες, Μήτογλου. Αμυντικά χαφ οι Σιμάνσκι, Σιμόες, δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία, αριστερά ο Άμραμπατ, στον άξονα ο Μάνταλος και κορυφή ο Αραούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.