ΠΑΟΚ: Μια νίκη για να ξορκίσει την κακοδαιμονία

Τις 28 μέρες ανομβρίας θέλει να αφήσει πίσω του ο ΠΑΟΚ με μια νίκη αύριο (5/12) στη Νεάπολη απέναντι στον Ιωνικό - Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Κοντεύει μήνας από την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ γενικώς σε όλες τις διοργανώσεις… Διάστημα πολύ μεγάλο για τους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι στο διάστημα αυτό γνώρισαν τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, που δεν αποκλείεται να έχουν άσχημο αντίκτυπο στους στόχους της σεζόν. Σίγουρα, πάντως, ό,τι έγινε μέσα σε αυτές τις 28 ημέρες ανομβρίας δεν ήταν καλό για μια ομάδα που θέλει να λέει ότι έχει υψηλές βλέψεις σε τρία μέτωπα.

Στη Νέαπολη, λοιπόν, αύριο (5/12) κόντρα στον Ιωνικό, στον αγώνα που θα γίνει στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, ο ΠΑΟΚ θέλει να γυρίσει το διακόπτη. Δηλαδή, να νικήσει για να αφήσει πίσω του τις ήττες από τον Ατρόμητο και τον Άρη και τις ισοπαλίες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και την ΑΕΛ. Αποτελέσματα, που πήγαν τον “Δικέφαλο” πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και τον έκαναν να μην νιώθει άνετα σε ό,τι αφορά στο Europa Conference League και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό, στις 7 Νοεμβρίου, στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και μάλιστα με το εμφατικό 1-3. Από τις 21 του μηνός και μετά, που άρχισαν και πάλι οι υποχρεώσεις μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, ακολούθησε το δεκαήμερο του τρόμου… Σε αυτό το σερί των τεσσάρων αρνητικών αποτελεσμάτων, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει ένα τέλος αύριο.

Σε ό,τι αφορά στον τρόπο που προσεγγίζει το παιχνίδι με τον Ιωνικό ο Ρασβάν Λουτσέσκου, οι επιλογές για τη βασική ενδεκάδα δείχνουν δεδομένες. Ο Πασχαλάκης αναμένεται να είναι στην εστία, με τους Βαρέλα και Μιχαηλίδη κεντρικούς αμυντικούς, τους Σίντκλεϊ και Τέιλορ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στα άκρα της άμυνας, τους Εσίτι και Κούρτιτς αμυντικούς μέσους, τους Μπίσεσβαρ, Καντουρί και Ζίφκοβιτς μεσοεπιθετικούς και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.