ΠΑΟΚ: Ασυνεννοησία με την τιμωρία της θύρας 4 από την Αστυνομία (pics)

Άλλη ενημέρωση έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Αστυνομία σχετικά με την ποινή στη θύρα 4 λόγω παραβίασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού κι άλλη οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι φορείς

Μέσα σε όλα που έχει να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως παρεπόμενα των επεισοδίων που έγιναν την περασμένη Κυριακή (28/11) στην Τούμπα, πριν τη λήξη του ντέρμπι με τον Άρη, προέκυψε και ασυνεννοησία σχετικά με το πότε κλείνει η θύρα 4, λόγω της παραβίασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Ασυνεννοησία, που προκάλεσε η Αστυνομία με τα έγγραφα που έστειλε στους “ασπρόμαυρους” και στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς.

Θυμίζουμε, κατ’ αρχάς, ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ποινή απαγόρευσης εισόδου θεατών στις θύρες 4 και 4Α για μία αγωνιστική. Το έγγραφο, με το οποίο ενημερώθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει ότι αυτό το κομμάτι της εξέδρας του γηπέδου θα είναι κλειστό στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η ΕΛ.ΑΣ, όμως, έστειλε έγγραφο και στους εμπλεκόμενους φορείς, για να ενημερώσει σχετικά με την ποινή. Μόνο που το δεύτερο αυτό έγγραφο αναφέρει ότι η ποινή επιβάλλεται για το αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, που είναι με αντίπαλο την Λίνκολν, την ερχόμενη Πέμπτη 9/12, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίστηκε ότι το πρώτο έγγραφο έφτασε στα γραφεία του συλλόγου και το δεύτερο πήγε στους άλλους φορείς, ασχέτως αν και τα δύο στο πάνω μέρος γράφουν ότι παραλήπτης είναι ο “ασπρόμαυρος” σύλλογος. Επίσης, ότι οι πληροφορίες που έχουν αναφέρουν ότι ισχύει το πρώτο, δηλαδή η τιμωρία στον αγώνα με τη Λαμία, και πρόκειται για λάθος που θα διορθωθεί. Σε κάθε περίπτωση, οι “ασπρόμαυροι” περιμένουν διευκρίνιση άμεσα, για να μη δημιουργηθεί σύγχυση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.