Μεταξάς: “Παίξαμε καλά. Να νικάμε τις μεγάλες ομάδες” (vid)

Ο Ηρακλής Μεταξάς μιλώντας αποκλειστικά στον Ευγένη Δαδαλιάρα τόνισε πως τον ικανοποιεί η εικόνα της ομάδας του αλλά θέλει νίκες απέναντι στους "μεγάλους".

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα:

“Το ματς κρίθηκε σήμερα στο ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ. Εμείς είχαμε το δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η μπάλα, σε τιμωρεί αν δεν σκοράρεις. Η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει ένα περίεργο γκολ, νομίζω κόντραρε και κάπου η μπάλα. Είχε βεβαίως και η ΑΕΚ φάσεις, αλλά είχαμε και εμείς. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε στιγμές για κάτι καλό. Δεν σκοράραμε όμως και γι αυτό φεύγουμε ηττημένοι.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το γρήγορο γκολ, κάποιες στιγμές ήμασταν και βιαστικοί με γεμίσματα, είναι λεπτομέρειες αυτές που κάνουν τη διαφορά. Καλά παίξαμε γενικά και θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά. Ειδικά αν σκεφτούμε που ήμασταν πριν 4 μήνες και που σήμερα, να παίζουμε έτσι με μια ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, στα ίσα και να φτάνουμε γενικά κοντά στη νίκη απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε όμως και να τις νικάμε.

Το καλό είναι ότι σήμερα είχαμε και πάλι πάθος μετά το 5-0, ακολουθήσαμε την τακτική μας και δουλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε να προσπαθούμε κάθε Σ/Κ για τις νίκες, ειδικά στα ματς που είμαστε κοντά. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο θαρραλέοι, λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.