Αστέρας Τρ. – Ατρόμητος 6-2: Τον διέσυρε (vids)

Αστέρας από… άλλον πλανήτη διέσυρε 6-2 τον Ατρόμητο

Με τρομερή εμφάνιση η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης διέσυρε 6-2 τον Ατρόμητο και επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εμφατικό τρόπο, διαλύοντας με το εντυπωσιακό 6-2 τον Ατρόμητο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σονί, που πέτυχε δύο τρομερά γκολ και μοίρασε άλλο ένα, με τον Κρέσπι να μπαίνει αλλαγή και να σκοράρει δις και τον Ριέρα να προσθέτει άλλο δυο!

Με 4-4-2 κατέβασε τον Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς. Στην εστία ο Τσιφτσής, με τους Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου και Άλβαρες. Βαλιέντε και Κανελλόπουλος στα χαφ, με τους Τιλίκα, Σίτο στο πλάι και τους Σονί, Μπενίτο στην επίθεση.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης επέλεξε το 5-3-2 για τον Ατρόμητο. Στο τέρμα ο Γιαννιώτης, με τους Κιβρακίδη, Στρούγγη, Παπαδόπουλο, Γκαλβάο, Καστεγιάνο στην άμυνα. Οι Χαρίσης, Σάλομον, Βασιλαντωνόπουλος στα χαφ και οι Μουνίθ, Κουλούρης στην επίθεση.

Στο 7΄ο Κέβιν Σονί με τρομερό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 16’ έγινε φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρόμητου, όταν ο Βαλιέντε σούταρε, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Άλβαρες που γύρισε στον Μπενίτο ο οποίος σε κενή εστία σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων.

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καρμόνα με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια έδωσε στον Ριέρα, ο οποίος με κοντινό τελείωμα έγραψε το 2-0, πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 41΄ ο Σονί έκανε το 3-0 με εκπληκτικό μακρινό σουτ, για να έρθει η απάντηση του Μουνίθ στις καθυστερήσεις, ο οποίος με ασύλληπτο σουτ νίκησε τον Αντώνη Τσιφτσή για να μειώσει σε 3-1 για τους Περιστεριώτες.

Στο 65ο λεπτό και στην ταχύτατη αντεπίθεση, ο Κρέσπι με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, ύστερα από ασίστ του Σονί, πέτυχε το 4-1, ενώ ο ίδιος παίκτης σκοράρει εκ νέου με σουτ που κόντραρε στον Παπαδόπουλο και κρέμασε τον Γιαννιώτη για το 5-1.

Το έργο των φιλοξενούμενων έγινε ακόμη δυσκολότερο από το 79’ και μετά, όταν ο Γκαλβάο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), καθώς πήγε πολύ δυνατά στον Κρέσπι. Στο 84’ ο Ατρόμητος μείωσε σε 5-2, με τον Κουλούρη για να έρθει ο Ριέρα να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα με κεφαλιά για το τελικό 6-2, ολοκληρώνοντας έτσι το «πάρτι» του Αστέρα απέναντι στους Περιστεριώτες.

Με… κλειστά μάτια ο Κέβιν Σονί ήταν ο κορυφαίος του αγώνα
Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα, Καστάνιο (46′ λ. τρ. Χριστόπουλος), Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (61′ Μουνάφο), Λέο Τιλίκα, Σίτο (12′ λ. τρ. Ριέρα), Σονί (79′ Αλί Μπαμπά), Μπενίτο (61′ Ρεγκίς)

Ατρόμητος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (46′ Ντένιτς), Κιβρακίδης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Χαρίσης, Σάλομον (68′ Νάτσος), Βασιλαντωνόπουλος (69′ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (84′ Αθανασίου), Κουλούρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.