Super League 1: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στα Ιωάννινα

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ στο γήπεδο “Ζωσιμάδες” ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της ενδέκατης αγωνιστικής (19:30 Novasports Prime).

Οι Γιαννιώτες προέρχονται από την εντυπωσιακή νίκη 5-0 επί του Άρη στο “Κλ. Βικελίδης’, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ηττηθεί 3-2 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 24 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, έναντι εννέα των γηπεδούχων. Επίσης, 13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι νίκες είναι επτά για τους γηπεδούχους, έξι για τους φιλοξενούμενους, ενώ δέκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα ξεκινήσει στην Τρίπολη, όπου ο τοπικός Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Ιωνικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει 2-0 του ΠΑΟΚ, εντός έδρας. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην ένατη θέση με δέκα βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται στη 13η θέση με έξι βαθμούς. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων υπάρχει ισορροπία. Οι Αρκάδες μετρούν δώδεκα νίκες και οι Περιστεριώτες έντεκα, ενώ δέκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στην Τρίπολη, οι γηπεδούχοι έχουν εννέα νίκες, οι φιλοξενούμενοι τρεις, ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει στο γήπεδο “Γ. Καμάρας” τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ηττηθεί 3-1 από τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η “ελαφρά ταξιαρχία” βρίσκεται στη 14η θέση με έξι βαθμούς, ενώ η Λαμία βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με εννέα βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν πέντε νίκες στις προηγούμενες επτά αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Στα άλλα δυο ματς υπήρξε ισοπαλία. Μια από αυτές ήταν στη Ριζούπολη, όπου η Λαμία μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς.

Το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (17:15 Novasports2HD)
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Λαμία (19:30)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (19:30 Novasports Prime)

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

ΟΦΗ-Ιωνικός (15:00)
Ολυμπιακός-Βόλος ΝΠΣ (15:00 Novasports Prime)
ΠΑΟΚ-Άρης (19:30 Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (19:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.