ΑΕΚ: Υπάρχει στεναχώρια, αλλά και πίστη για τη συνέχεια

Την Δευτέρα οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ρεπό, με τον Γιαννίκη να προσπαθεί μετά το τέλος του αγώνα να ανυψώσει το ηθικό της ομάδας μετά την ήττα στο ντέρμπι.

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ σε μόνιμη βάση, να πληρώνει ακριβά κάθε λάθος που έκανε, όμως σε καμία περίπτωση δεν παράτησε το ματς. Και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση του κόσμου στο τέλος του αγώνα χειροκροτώντας τους παίκτες της ομάδας για την αντίδραση και την προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Ήττα που κοστίζει, χειροκρότημα για να ελπίζει.

“Ψηλά το κεφάλι, δεν τελείωσε τίποτα”

Μετά το τέλος του αγώνα και με δεδομένο ότι την Δευτέρα δεν θα υπήρχε προπόνηση προκειμένου να πάρουν ρεπό οι παίκτες διότι το επόμενο ματς είναι Σάββατο, ο Αργύρης Γιαννίκης προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του.

Χωρίς νέα προβλήματα η προετοιμασία

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στα Ιωάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ θα αρχίσει την Τρίτη στα Σπάτα. Εκεί βρέθηκε και την Δευτέρα ο Αργύρης Γιαννίκης με τους συνεργάτες του προκειμένου να αναλύσουν το παιχνίδι και τα λάθη που έγιναν στο ντέρμπι και να τα δείξουν στους παίκτες.

Το ευχάριστο για την ώρα για τους “κιτρινόμαυρους” είναι το γεγονός πως δεν έχει προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα, ενώ και οι Τσούμπερ, Αραούχο που προέρχονταν από τραυματισμό δεν παραπονέθηκαν για κάποια ενόχληση.

Ο Τζαβέλλας συνέχισε με θεραπεία και ο Τάνκοβιτς θα φανεί μέσα στην εβδομάδα κατά πόσο μπορεί να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.