Λουτσέσκου: «Παίξαμε στον ρυθμό που εξυπηρετούσε τον Ατρόμητο» (vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναγνώρισε την κατώτερη απόδοση του ΠΑΟΚ, ύστερα από κάθε διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου παραδέχτηκε ότι μετά από κάθε διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων και απέναντι στον Ατρόμητο, δεν αξιοποίησε την ποιοτική ανωτερότητα του. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι ακόμα και με αυτή την απόδοση της ομάδας του, θα μπορούσε να νικήσει, αλλά δέχτηκε και δεύτερο γκολ με πέναλντι για το οποίο, ο Ρουμάνος προπονητής συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Είναι γεγονός ότι μετά από κάθε διακοπή του πρωταθλήματος, κάνουμε άσχημα παιχνίδια και έχουμε κακά αποτελέσματα. Δεν έχουμε την ίδια αυτοσυγκέντρωση, δεν δουλεύουμε καλά μαζί και η συνοχή μας δεν είναι ίδια, με αυτή που έχουμε πριν από τις διακοπές, λόγω των Εθνικών ομάδων.

Το παιχνίδι πήγε σε αργό ρυθμό που εξυπηρετούσε τον Ατρόμητο. Δεν είχαμε γρήγορη εναλλαγή των πλευρών στην κυκλοφορία της μπάλας και όταν έχανε την μπάλα ο Ατρόμητος, δεν αξιοποιήσαμε την ποιοτική ανωτερότητα μας. Βρεθήκαμε ανάμεσα στις γραμμές των αντιπάλων μας και η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας δεν ήταν αποτελεσματική. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το λάθος πριν από το πρώτο γκολ. Έστω και έτσι θα μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά δεχτήκαμε και δεύτεριο γκολ με πέναλντι και δεν λέω ότι δεν ήταν πέναλντι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.