Γιαννίκης: “Κίνητρο να πιάσουμε τον Ολυμπιακό”

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, τον στόχο της ομάδας του, αλλά και τη σημασία που έχει για την Ένωση το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Αργύρη Γιαννίκη:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι αν είναι κάτι περισσότερο από υπόθεση τριών βαθμών: “Κάθε ντέρμπι έχει την ομορφιά του και την αξία του. Αλλά εμείς το αντιλαμβανόμαστε σαν υπόθεση τριών βαθμών. Θα προετοιμαστούμε με τον ανάλογο σεβασμό, όπως κάνουμε πάντα. Θέλουμε να πιάσουμε τον Ολυμπιακό βαθμολογικά και αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο”.

Για το αν το αντιλαμβάνεται ως τεστ προόδου για την ΑΕΚ: “Κάθε παιχνίδι για εμάς, όσο βρισκόμαστε σε διαδικασία εξέλιξης, είναι μια πρόβα. Κάθε παιχνίδι έχει το βαθμό δυσκολίας του, κάθε παιχνίδι σου βάζει άλλα προβλήματα. Οπότε θα το έλεγα αυτό για κάθε παιχνίδι ως τώρα”.

Για το αν η ΑΕΚ θα κάνει το παιχνίδι της ή θα επιχειρήσει προσαρμογές στον αντίπαλο: “Πάντα είναι ένας συνδυασμός. Θέλουμε να βγάζουμε βασικά στοιχεία του παιχνιδιού μας σε κάθε ματς, αλλά αναλύοντας τον αντίπαλο και κοιτώντας τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε κι εκείνα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε”.

Για τη γνώμη του για τον Ολυμπιακό: “Δουλεύει με τον κύριο Μαρτίνς, ο οποίος είναι εξαιρετικός προπονητής, αρκετό καιρό μαζί. Είναι πρωταθλητής και αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να τους φτάσουμε και βαθμολογικά”.

Για το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο του ελληνικό εντός έδρας ντέρμπι: “Σίγουρα θα χαρώ να δω την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Έχω συναντήσει ξανά τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βγάλουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Οι δηλώσεις έγιναν στην Cosmote.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.