Tουρκικό σενάριο για Ονιεκούρου και Μπεσίκτας!

Δημοσίευμα από την Τουρκία υποστηρίζει πως η Μπεσίκτας ασχολείται με την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού και συνδέει τον ποδοσφαιριστή των "ερυθρόλευκων" με τον Κάιλ Λαρίν.

Δημοσίευμα από την Τουρκία υποστηρίζει πως η Μπεσίκτας ασχολείται με την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού και συνδέει τον ποδοσφαιριστή των “ερυθρόλευκων” με τον Κάιλ Λαρίν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της Μπεσίκτας και του Λαρίν στις συζητήσεις που έχουν γίνει για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ο Ονιεκούρου φέρεται να είναι μια από τις εναλλακτικές λύσεις που εξετάζει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

«Η Μπεσίκτας βρήκε γρήγορα την εναλλακτική λύση. Ο Χένρι Ονιεκούρου υπέγραψε στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά δεν έχει βρει τα πράγματα όπως θα περίμενε. Πήρε χρόνο σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει 4,5 εκατ. ευρώ στον Νιγηριανό και δεν θέλει να του κάνει ζημιά», αναφέρει το δημοσίευμα του sondakika.com.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.