Ολυμπιακός: Τα μπράβο και οι συστάσεις στον Αγκιμπού (infographic)

Ο Αγκιμπού Καμαρά πραγματοποίησε ακόμα ένα καλο ματς, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μερικά μικρά παράπονα.

Ο Αγκιμπού Καμαρά συνεχίζει και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, χωρίς να παίρνει… ανάσα! Ο 20χρονος μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 90 λεπτά στη νίκη 1-0 επί του Ιωνικού και συνέχισε το εκπληκτικό σερί συμμετοχών. Ο μέσος από τη Γουινέα δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς πρωταθλήματος ή φάσης Europa League και μάλιστα έχει ξεκινήσει σε όλα τα ματς στο αρχικό σχήμα. Από τα 13 παιχνίδια στα οποία αναφερόμαστε, έχει αντικατασταθεί μόλις σε πέντε και συνήθως γύρω στο 80ο λεπτό. 

Ποιο στατιστικό δεν άρεσε στον Μαρτίνς. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εκτιμήσει πλήρως τις ικανότητες και τις δυνατότητες του Αγκιμπού και θα τον ξεζουμίσει με… την καλή έννοια! Στο παρελθόν ο Πορτογάλος έχει δείξει πως δεν φοβάται να ζητάει πολλά από νεαρούς ποδοσφαιριστές, όταν και εκείνοι δείχνουν ξεκάθαρα σημάδια ανταπόκρισης. Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ο μικρός Καμαρά φαινόταν πάλι “μεγάλος” με τις επιδόσεις του στο χορτάρι. Είχε 30 στις 37 εύστοχες πάσες και συμμετείχε στο γκολ του Μασούρα με το εκπληκτικό πέρασμα στον Ροντρίγκες. Στο 74′ “έκοψε” την άμυνα των Νικαιωτών στη μέση με την εκπληκτική πάσα στον Ονιεκούρου. Ήταν δραστήριος με τέσσερις επαφές στην περιοχή του Ιωνικού, κέρδισε τρία φάουλ και στην αγαπημένη του κατηγορίες μέτρησε τρεις ανακτήσεις μπάλας (εκ των οποίων τα δύο στο μισό γήπεδο του Ιωνικού) και ένα κλέψιμο.  

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ HL ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (17′, 73′)

O Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του “κύκλωσαν” ένα άλλο στατιστικό για το οποίο πρέπει να βελτιωθεί ο Αγκιμπού. Ο νεαρός μέσος έψαξε τέσσερις φορές το γκολ, ωστόσο κανένα από τα ισάριθμα σουτ δεν κατέληξαν στην εστία του Χουτεσιώτη. Οι πιο πολλές ατομικές ενέργειες έμοιαζαν βεβιασμένες, καθώς ο Αγκιμπού φαίνεται να θέλει να αποδείξει πράγματα μέσω του σκοραρίσματος. Αυτό το άγχος προφανώς πρέπει να το αποβάλλει, καθώς όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο είναι υπερπολύτιμα!

Δείτε παρακάτω τη στατιστική απεικόνιση της εμφάνισης του Αγκιμπού απέναντι στον Ιωνικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.