Μάντζιος: “Παράγουμε πολλές ευκαιρίες και δυστυχώς δεν παίρνουμε τα ανάλογα γκολ”

Οι δηλώσεις του Ακη Μάντζιου για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη-Τι είπε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, για το παιχνίδι με τον Βόλο Ν.Π.Σ. και για τους νέους παίκτες

Ο Ακης Μάντζιος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική κατάσταση του Άρη.

Ο προπονητής του Άρη έκανε έναν απολογισμό της πορείας του Άρη στα παιχνίδια μέχρι τώρα. Στάθηκε στους νέους παίκτες. “Η διοίκηση ενίσχυσε το υπάρχον ρόστερ με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές”, είπε και αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που υπάρχουν.
Μίλησε για το θέμα του γκολ και για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις για να παρουσιαστεί ο Άρης πιο αποτελεσματικός. Οι δηλώσεις έγιναν στο συνδρομητικό κανάλι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο Youtube, ARIS FC TV+. 

Μεταξύ άλλων, είπε…

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε: “Με κριτήρια καθαρά αγωνιστικά, θεωρώ ότι κάναμε μία γεμάτη εμφάνιση. Μετά το 10ο λεπτό ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είχαμε πολλά στοιχεία που πέρσι μας χαρακτήρισαν ως ομάδα. Κατοχή μπάλας, καλό πρέσινγκ, είχαμε γρήγορο τρανζίσιον, δημιουργήσαμε πολλές τελικές, τις περισσότερες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι”.

Πρόσθεσε: “Η ομάδα πέρσι έκανε μία καταπληκτική χρονιά, την καλύτερη τα τελευταία 40 χρόνια. Η διοίκηση ενίσχυσε το υπάρχον ρόστερ με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα οι προσδοκίες αυξήθηκαν απότομα και πάρα πολύ θα έλεγα και χρειαζόμαστε χρόνο. Το καλοκαίρι αρχίσαμε πάρα πολύ νωρίς την προετοιμασία με σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη για την Αστάνα και στη συνέχεια για την αρχή του πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου. Δουλέψαμε με συγκεκριμένο πλάνο ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη σε αυτά τα χρονικά διαστήματα. Δυστυχώς όμως η αναβολή του πρωταθλήματος κατά 20 μέρες είχε σαν αποτέλεσμα να πάνε όλα πίσω, να έχει η ομάδα κομβικούς παίκτες ειδικά από το περσινό ρόστερ να μην είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε και περιμέναμε. Παρ’ όλ’ αυτά καταφέραμε μέσω δυσκολιών να περάσουμε την αγωνιστική κρίση, πήραμε κάποιες νίκες που μας έδωσαν ψυχολογία και φτάσαμε στα τελευταία 2 παιχνίδια να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που όλοι περιμένουμε και θέλουμε να το διατηρήσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος”. 

Συμπλήρωσε: “Αυτή την περίοδο είμαστε σε καλή κατάσταση, φαίνεται εξάλλου αυτό από την εικόνα της ομάδας, όχι μόνο στο αποτέλεσμα, όπως είπα και μετά το ματς με τον Παναιτωλικό”. 

Αναφέρθηκε στον Ιτούρμπε και είπε: “Πρώτ’ απ’ όλα είναι ένας παίκτης κομβικός. Ερχόμενος στην ομάδα μας όλοι περιμένουμε έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Ήρθε λίγο «πίσω», λίγο ανέτοιμος, προσπαθήσαμε στην αρχή με τα φιλικά να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα. Ξεκίνησε, ήρθε μετά ο τραυματισμός, έμεινε ξανά πίσω, αλλά τώρα είναι καλά, έχει επανέλθει και είναι κοντά στο να μπορεί να δώσει το 100%. Έχει διάθεση, έχει όρεξη και κάθε μέρα θα είναι και καλύτερος”.

Για το γκολ είπε: “Σίγουρα δουλεύουμε, σίγουρα υπάρχουν προπονητικές μονάδες όπου ο μόνος στόχος είναι να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Το κάνουμε με πολλά παιδιά. Είναι ένα πρόβλημα που είχαμε και πέρσι, παράγουμε πολλές ευκαιρίες και δυστυχώς δεν παίρνουμε τα ανάλογα γκολ. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ σε αυτό για να το προσπεράσουμε”. 

Για το -6 είπε: “Όσο και να θέλουμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας όλοι, είναι ένα γεγονός το οποίο την ομάδα την έχει επηρεάσει. Να μην κρυβόμαστε, άσχετα αν πιστεύουμε ότι στο τέλος η ομάδα θα τους πάρει τους έξι βαθμούς. Λογικό είναι ειδικά κάποια παιδιά που ήρθαν φέτος να επηρεάζονται. Αλλά και όλους μας και τον κόσμο και γενικά όλη την οικογένεια του Αρη. Είναι διαφορετικό να βλέπεις 14 και διαφορετικό να βλέπεις 8. Προσπαθούμε να το αφήσουμε έξω, να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε αγώνα χωριστά και να προσπαθούμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης”.

Για την άμυνα είπε: “Είναι σημαντικό. Όταν θες να πρωταγωνιστείς πρέπει να έχεις καλή αμυντική λειτουργία. Και δεν μιλάω μόνο για τους αμυντικούς, αλλά γενικά για όλη την ομάδα. Το ίδιο έγινε και πέρσι, όπου είδαμε ότι η καλή αμυντική λειτουργία μπορεί να σε κρατήσει ψηλά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παίζεις αμυντικό ποδόσφαιρο. Έχουμε την καλύτερη άμυνα, αλλά είμαστε μια ομάδα που έχει το καλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας. Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα στις τελικές προσπάθειες και είναι πολλές ακόμη κατηγορίες που είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρσι. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Παίζουμε παιχνίδι που αρέσει στον κόσμο”.

Για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, είπε: “Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που τις πρώτες αγωνιστικές έχει εντυπωσιάσει με τον τρόπο παιχνιδιού της και με την ταχύτητα που έχει. Το αναλύουμε και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι την Κυριακή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.