ΠΑΟΚ: “Καλό ταξίδι Δήμητρα…” (pic)

Σύσσωμος ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε την μαραθωνοδρόμο, Δήμητρα Ιορδανίδου, η οποία έχασε την ζωή της σήμερα (2/11) στη Θεσσαλονίκη, σε τροχαίο δυστύχημα

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη σήμερα (2/11) το δυστύχημα που έγινε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου, στην Τούμπα, με θύμα τη 40χρονη μαραθωνοδρόμο, Δήμητρα Ιορδανίδου. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από φορτηγό, ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διασωληνώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, όμως, είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της.

Το δυστύχημα δεν άφησε ασυγκίνητη τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, τόσο του Ερασιτέχνη, όσο και της ΠΑΕ, καθότι η εκλιπούσα υπήρξε στο παρελθόν αθλήτρια του τμήματος στίβου του συλλόγου. Κατ’ αρχάς, ο ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: “Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία τόσο άδικα έφυγε από την ζωή. Η Δήμητρα Ιορδανίδου, υπήρξε αθλήτρια του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, και ξεχώριζε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…”

Στη συνέχεια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη σε ανάρτηση στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Δήμητρας Ιορδανίδου για τον άδικο χαμό της σε τροχαίο στην περιοχή της Τούμπας. Καλό ταξίδι Δήμητρα…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.