Άρης: Γεμάτος ενέργεια κόντρα στην ΑΕΚ (vlog)

Ο Άρης, με νέους σκόρερ από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τη διάθεση που έδωσε η εμφάνιση και το σκορ σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, πηγαίνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι αποδοκιμασίες του κοινού στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, ήχησαν άσχημα στα αυτιά του Άκη Μάντζιου και των παικτών του Άρη. Έφεραν αναστάτωση και δημιούργησαν προβληματισμό. Η νίκη που ακολούθησε απέναντι στη Λαμία, εκτός έδρας, ήταν βάλσαμο για την ομάδα. Η επικράτηση με το βαρύγδουπο 5-1 κόντρα στον Παναιτωλικό, εντός έδρας αυτή τη φορά, και το ζεστό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους οπαδούς ήταν σκέτο χρυσάφι για τους “κίτρινους”! Ήταν πολλά περισσότερα από αυτό που ήθελαν.

Καλύτερη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη την περασμένη Κυριακή (24/10) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, για την 7η αγωνιστική της Super League! Δεν είναι μόνο ότι η ομάδα του ξέσπασε επιθετικά, σημειώνοντας 5 γκολ, όσα είχε πετύχει σε έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Είναι ότι έβγαλε ενέργεια και απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Επιπλέον, ότι έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη, μάλιστα με εμφατικό τρόπο, γεγονός που της δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, που είναι το πρώτο εκτός έδρας αυτή τη σεζόν για τον Άρη.

Ο Άρης κέρδισε πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τρεις παίκτες σκόραραν για πρώτη φορά αυτή την περίοδο, οι Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν και Εντιαγέ. Τα άλλα δύο τέρματα σημείωσαν οι Καμαρά και Γκάμα, οι οποίοι είχαν βρει δίχτυα σε προηγούμενα ματς. Όλοι τους είχαν ανάγκη τα γκολ που πέτυχαν, για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Κυρίως, όμως, για να ανέβουν ψυχολογικά, κάτι που έγινε. Κερδισμένοι αυτοί, αλλά κερδισμένη κι η ομάδα που τους έχει ανεβασμένους.

Από την άλλη, με χαρά είδε η τεχνική ηγεσία τους παίκτες να μην χαλαρώνουν αμυντικά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν ήδη στο 4-0 από το πρώτο. Αρχή των “κίτρινων” είναι “πρώτα η άμυνα”. Βασιζόμενοι σε αυτή την αρχή, έχουν την καλύτερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα,με τρία γκολ παθητικό. Στοιχείο που τους έχει βοηθήσει ιδιαίτερα για να φτάσουν στη συγκομιδή των 14 πόντων στις 7 πρώτες αγωνιστικές.

Καλή επιθετική επίδοση και εξαιρετική αμυντική λειτουργία για άλλο ένα παιχνίδι έχουν γεμίσει ενέργεια την ομάδα. Το τάιμινγκ, δε, είναι σημαντικό. Η ΑΕΚ είναι βασικός αντίπαλος στο στόχο που έχει ο Άρης, να βρεθεί όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα στο τέλος της σεζόν. Εν όψει του πρώτου μεταξύ τους αγώνα αυτή την αγωνιστική περίοδο, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Άρης. Αυτό που του μένει, είναι να βγάλει αυτή την ενέργεια στο χορτάρι του ΟΑΚΑ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.