ΠΑΟΚ: Ζητά αλλαγές στο Προεδρικό Διάταγμα για Νέα Τούμπα

Ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε με την ομάδα εργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τις αλλαγές, που κρίνουν οι "ασπρόμαυροι" ότι πρέπει να γίνουν στο Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αφορά στο έργο

Σύσκεψη με την ομάδα εργασίας κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε τη Δευτέρα (25/10) ο πρόεδρος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης. Στη διάρκεια αυτής αναλύθηκαν διεξοδικά οι απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Προεδρικό Διάταγμα, το σχέδιο του οποίου δεν κρίνεται ικανοποιητικό από τους διοικούντες τον “Δικέφαλο” για τις προοπτικές της Νέας Τούμπας. Αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα οι νομικές ενέργειες για να ενσωματωθούν οι απαραίτητες τροποποιήσεις και διορθώσεις.

Επιπλέον της παραπάνω συζήτησης, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ανέλυσε στο πλαίσιο της σύσκεψης αυτής όλες τις ενέργειες που γίνονται για την αναβάθμιση του γηπέδου του Μακεδονικού, το οποίο θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ Β μετά το αδιέξοδο του Καυτανζογλείου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης