Ολυμπιακός: Να μην τον υπνωτίσει η νίκη

Η νίκη στο ντέρμπι αποτελεί ψυχολογική ένεση, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς!

Ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League είναι ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν και έφεραν τούμπα την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που τους ήθελε σε μειονεκτική πνευματική θέση έναντι του ΠΑΟΚ, λόγω της νίκης των Θεσσαλονικέων και της ήττας των Πειραιωτών στο Europa League. Στο χορτάρι για τα πρώτα καθοριστικά 45 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και την ουσία. Η εικόνα της επανάληψης ήταν διαφορετική. Την αναμενόμενη πίεση του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός την αντιμετώπισε με σχετική παθητικότητα, που ωστόσο δεν στοίχισε.

Οι παίκτες που έκριναν το ντέρμπι είναι και οι πιο σταθεροί της σεζόν. Τόσο ο Αγκιμπού Καμαρά, όσο και ο Γιώργος Μασούρας, όποτε τους έχει ζητηθεί, έχουν ξεχωρίσει σε μεγάλο βαθμό. Για τον Μασούρα είναι το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του σε υψηλό επίπεδο με Ολυμπιακό και Πανιώνιο, έχοντας φτάσει ήδη τα πέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο μικρός Καμαρά παραδίδει μαθήματα διαχείρισης ταλέντου, έχοντας ένα πρωτόγνωρο μείγμα θράσους και ωριμότητας στο παιχνίδι του.

Υποσχέσεις άφησε και το ντουέτο της δεξιάς πτέρυγας Ροντρίγκες – Λαλά. Ο Ροντρίγκες είχε δείξει και στα Γιάννινα πως βλέπει τέρμα και πως μπορεί να γίνει άμεσα επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Λαλά απελευθερώθηκε με τη συνεργασία με τον Ροντρίγκες και βοήθησε πολύ τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Θα δώσει περισσότερα στο μέλλον, όσο τον στηρίζει και τον πιστεύει ο προπονητής.

O Ολυμπιακός πήρε μια σημαντική ανάσα μετά το στραβοπάτημα στη Γερμανία, επικρατώντας σε ένα σκληρό ντέρμπι. Ο Μαρτίνς έχει πλέον άνεση για να σχεδιάσει τη “διαβολοβδομάδα” που ακολουθεί με Παναιτωλικό, Άιντραχτ και Ιωνικό, μέχρι την επόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων. Η παγίδα είναι να τον υπνωτίσει το αποτέλεσμα, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς από τις χθεσινές του δηλώσεις έδειξε προσγειωμένος και προσηλωμένος στη βελτίωση του συνόλου, με σκοπό ο Ολυμπιακός να είναι ανθεκτικός και αποδοτικός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στα ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.