Σβάμπ: «Μας στοιχίζουν τα ατομικά λάθη» (vid)

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι μετά το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, οι φιλοξενούμενοι δεν... ήταν στο παιχνίδι και επανήλθαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα λάθη του ΠΑΟΚ ως κύρια αιτία των δυο γκολ, που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο και έκριναν το ντέρμπι, στάθηκε και ο Στέφαν Σβάμπ στον απολογισμό του, ενώ έκανε αυτοκριτική για τα τελειώματα που έχει στις προσπάθειες του.

Οι δηλώσεις του Σβάμπ στην κάμερα της NOVA:

«Κάναμε λάθη και στα δυο γκολ του Ολυμπιακού και αυτά τα ατομικά λάθη μας στοιχίζουν. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με έναν βαθμό στα δυο τελευταία παιχνίδια. Προερχόμασταν από καλή εμφάνιση στην Κοπενχάγη, αλλά σήμερα, μετά το 1-0, δεν ήμασταν στο…παιχνιδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε χαρακτήρα, αλλά δεν φτάσαμε τουλάχιστον στην ισοφάριση.

Πρέπει να παίζουμε με ψηλά το κεφάλι και να αποφεύγουμε τα λάθη, όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός αξιοποίησε τα λάθη μας. Προσωπικά, στόχος μου είναι να πατάω στην αντίπαλη περιοχή και σήμερα το έκανα, αλλά εξαρτάται από το παιχνίδι. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τα τελειώματα μου και αυτό πρέπει να δουλέψω στην προπόνηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.