ΟΦΗ – Λαμία 0-0: Νίκησαν οι άμυνες

ΟΦΗ και Λαμία έμειναν στο 0-0 καθώς και οι δύο επικεντρώθηκαν κυρίως στις άμυνες τους. Περισσότερο απειλητικοί οι Κρητικοί, αλλά ο Γκαραβέλης ήταν ο... φύλακας - άγγελος της Λαμίας

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στο μεγαλύτερο διάστημα του.

Οι δύο ομάδες πρόσεξαν ιδιαίτερα τις άμυνες τους αν και η Λαμία μπήκε με διάθεση να απειλήσει και το έκανε δύο φορές στα πρώτα δέκα λεπτά (στο 1΄ και στο 10΄) με τον Αραμπούλι και τον Σκόνδρα, αλλά στην πρώτη περίπτωση μπλόκαρε ο Επασί και στην δεύτερη η μπάλα έφυγε άουτ.

Μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου ο αγώνας ήταν ισορροπημένος ωστόσο στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για το γκολ με κινήτηριο μοχλό τον Νέιρα που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Κρήτης καταγράφηκε στο 31΄ με τον Λάμπρου (η μπάλα πέρασε άουτ) και η δεύτερη στο 40΄ με τον Τοράλ (η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και βγήκε κόνρερ).

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά από το σουτ του Νέιρα ο Γκαραβέλης έδιωξε σε κόρνερ.

Από την προσπάθεια του Νέιρα στο 73΄ και το σουτ του Μεγιάδο (άουτ), ο ΟΦΗ κατέγραψε μια ακόμη καλή στιγμή στον αγώνα, ενώ στο 81΄ η Λαμία ζήτησε πέναλτι σε κμονομαχία (εντός της περιοχής) μεταξύ του Μεγιάδο με τον Μανούσο.

Στο 89΄ λίγο έλλειψε να πετύχει το νικητήριο γκολ του ΟΦΗ ο Μπαλογιάννης, αλλά από την έγκαιρη επέμβαση του Γκαραβέλη, η εστία των φιλοξενούμερνων έμεινε ανέπαφη.

Στο 6ο λεπτό τωμ καθυστερήσεων από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Σελίμοβιτς στον Τιρόνε, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την αποβολή του αντίπαλου αμυντικού ωστόσο ο διαιτητής αρκέστηκε να του δείξει την κίτρινη κάρτα.

Πολύ σημαντική η βοήθεια του Μεγιάδο αλλά δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες, ενώ ο Γκαραβέλης δήλωσε «παρών» όταν το χρειάστηκε η Λαμία.

ΟΦΗ: Επασί, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου (62΄ Καμάου), Νέιρα (85΄ Φαν Ντάινεν), Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ (75΄ Ναμπί), Μεγιάδο (85΄ Σελίμοβιτς), Καστάνιος (62΄ Ντουρμισάι), Μπαλογιάννης

Λαμία: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας (72΄Βύντρα), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (83΄Μανουσάκης), Τζανδάρης, Νούνιες (46΄ Τάιρον), Καραμάνος, Ρόμανιτς (65΄ Μανούσος) Αραμπούλι (83΄ Γκέντσογλου)

Διαητητής: Περράκης (Αθηνών),
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Παγουρτζής (Πειραιώς)
4ος Αγγελάκης (Μακεδονίας)
VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.