Άρης: Θέλει να ξορκίσει το μηδέν στην έδρα του (vlog)

Κόντρα στον Παναιτωλικό σήμερα (24/10, 16:00, NS2) στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης επιζητά να μην πάθει ό,τι με τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης, δυο παιχνίδια που δεν βρήκε γκολ και τον πλήγωσαν

Σε δύο προβλήματα καλείται να βρει λύσεις ο Άρης σήμερα (24/10, 16:00, NS2) στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1. Το πρώτο είναι να καταφέρει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Κάτι που δεν κατάφερε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον ΟΦΗ την πρώτη αγωνιστική και στον Απόλλωνα την πέμπτη αγωνιστική. Δυο αγώνες που τον πλήγωσαν σε πολλά επίπεδα, ακριβώς λόγω της επιθετικής αφλογιστίας του.

Το δεύτερο ζητούμενο για τον Άρη είναι οι ιδιαίτερα ποιοτικοί παίκτες της μεσοεπιθετικής και επιθετικής του γραμμής να αποκτήσουν και πάλι σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα. Μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει μόλις από μία φορά οι Καμαρά, Μαντσίνι, Γκάμα και Γκαρσία, ενώ έχουν περάσει ήδη έξι αγωνιστικές. Στη λίστα των σκόρερ προστέθηκε την περασμένη Δευτέρα (18/10) στη Λαμία και ένας κεντρικός αμυντικός, ο Μπράμπετς, ο οποίος έγινε ο πέμπτος που πέτυχε γκολ για τους «κίτρινους» ως τώρα στη σεζόν.

Είναι γεγονός ότι ο Άρης στις πρώτες έξι αγωνιστικές πατάει στην καλή αμυντική του επίδοση, καθώς μετράει μόλις δύο γκολ παθητικό, έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Δεν του φτάνει, όμως, για να παίρνει τα υπερ-απαραίτητα τρίποντα, κάτι που γνωρίζουν καλά οι “κίτρινοι”. Κι αυτό μόνο αν βρει τρόπο να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες, ειδικά στην έδρα του που καλείται ούτως ή άλλως να δημιουργήσει, και να σκοράρει, μπορεί να το αλλάξει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.