Αστ. Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-1: “Τρίποντο” με ανατροπή! (vids)

Ο Αστέρας Τρίπολης, πήρε τη νίκη με ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες!

Η ομάδα του Αστέρα δεν είχε κερδίσει από τον Φεβρουάριο του 2021(27/2/2021 Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-1) στην έδρα του, κάτι που κατάφερε κόντρα στο “τριφύλλι” και μάλιστα με ανατροπή! Ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κερδίσει από τον Φεβρουάριο εκτός έδρας!

Ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 11ο λεπτό, με τον Άλβαρες να βρίσκει χώρο και να κάνει συρτό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Μπαράλες, εξι λεπτά αργότερα πήρε την κεφαλιά, χωρίς όμως να προβλήματίσει τον Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 15 με τον Χατζηγιοβάνη, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, ωστόσο στην αρχή της φάσης ήταν off side!

Στο 20ο λεπτό, σε φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Σόνι αυτός γύρισε για τον Μπαράλες που έκανε σουτ με τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Ρεγκίς, όμως το VAR, εξέτασε τη φάση και έδειξε πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό.

Στο 30 ο Παναθηναϊκός κατάφερε ν΄ανοίξει το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο του εκτός έδρας γκολ φέτος! Ο Πέρεθ έκανε φανταστική κάθετη στον άξονα για τον Παλάσιος, αυτός βρέθηκε απέναντι στον Τσιφτσή, έσπασε τη μπάλα αριστερά στον Καρλίτος που ακολουθούσε και αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-0!

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έφτασε τα 8 γκολ! 

Η χαρά του γκολ ωστόσο δεν κράτησε πολύ!

Στο 32 ο Πούγγουρας δεν μπόρεσε να βρει σωστά τη μπάλα για να την απομακρύνει από την εστία της ομάδας του, ο Μπαράλες “τσίμπησε” τη μπάλα και ο Πούγγουρας στην προσπάθεια του να την ξανακερδίσει ανέτρεψε τον παίκτη του Αστέρα με τον διαιτητή φωτιά να δείχνει πέναλτι.

Ο Μπαράλες από τα έντεκα μέτρα ήταν εύστοχος για 1-1! Δεύτερο φετινό γκολ για τον Αργεντινό.

Ο Αστέρας μετά το γκολ, φάνηκε να βρίσκει ψυχολογία και ανέβασε την απόδοσή του. Απείλησε στο 41 με τον Σίτο, όμως ο Μπρινιόλι δεν δυσκολεύτηκε να μαζέψει. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Αστέρας έκανε την ανατροπή!

Ο Σίτο έκανε εξαιρετική κούρσα από τ΄αριστερά σήκωσε το κεφάλι και βρήκε με σέντρα τον Σονί που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1! Ο Καμερουνέζος σκοράρει για δεύτερη φορά εφέτος. 

Κυρίαρχος στο Β΄μέρος, αλλά δεν βρήκε γκολ!

Ο Παναθηναϊκός, μετά το “σοκ” του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάστηκε καλύτερος σε σχέση με το πρώτο μέρος. Είχε διάθεση, κατοχή, πίεσε τον Αστέρα ο οποίος πρόσεξε τα μετόπισθεν του και πήρε πολύτιμο “τρίποντο”!

Στο 55 ο Παναθηναϊκός προσπάθησε ουσιαστικά ν΄απειλήσει για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σάντσεθ μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη, κατέβασε και έπιασε καλό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ!  

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, έδειχνε διάθεση να βρει το γκολ της ισοφάσισης αρχικά και προσπαθούσε να βγει με αξιώσει στην εστία του Τσιφτσή. Ο Αστέρας ήταν σωστά παραταγμένος στην άμυνα και δεν άφηνε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να δημιουργούν τις ευκαιρίες που ήθελαν.  

Στο 59΄ο Παναθηναϊκός λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ! Η προσπάθεια του Ιωαννίδη από τ΄αριστερά που απέφυγε τρεις παίκτες του Αστέρα και έκανε τη σέντρα, ο Καστάνιος θέλησε ν΄απομαρκύνει όμως παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Τσιφτσή να μαζεύει.  

Στο 61ο λεπτό, ο Χατζηγιοβάνης, δημιούργησε μια ακόμη απειλή για την εστία του Τσιφτσή με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ και τη μπάλα να περνάει άουτ.   

Ο Σάντσες στο 66 έφερε τη μπάλα στο δεξί του έψαξε και βρήκε χώρο για να σουτάρει, όμως η μπάλα κόντραρε και η μπάλα απομακρύνθηκε.  

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 72 με επικίνδυνη σέντρα του Παλάσιος και στο 76΄ με σουτ του ίδιου παίκτη!

Στο 83, ήρθε η μοναδική ουσιαστικά στιγμή για τον Αστέρα με τον Ριέρα να σουτάρει έξω από την περιοχή και να κερδίζει κόρνερ!

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε το γκολ και απείλησε με τον Αλεξανδρόπουλο και τον Πούγγουρα στο 94΄και 95΄.

Αστέρας Τρίπολης: (Ράσταβατς) Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ(80΄Ιγκλέσιας), Καστάνο, Βαλιέντε, Σονί(73΄Ριέρα), Μουνάφο, Μπαράλες, Σίτο(87΄Ατιένθα), Ρεγκίς( 73΄Τιλίκα)

Παναθηναϊκός(Γιοβάνοβιτς) Μπρινιόλι, Χουάνκαρ(46΄Κώτσιρας), Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης(86΄ Μπουζούκης), Σάντσες(76΄Χατηζθεοδωρίδης), Πέρεθ, Σάρλια, Παλάσιος. Πούγγουρας, Βιτάλ(46΄Ιωαννίδη)

Διαιτητές: Βασίλειος Φωτιάς, Χρυσούλα Κουρομπύλια, Κωνσταντίνος Στάικος

4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

Κίτρινες: Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Ρεγκίς, Καστάνιος, Σονί, Κώτσιρας, Καρλίτος


 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.