Ατρόμητος – Ιωνικός 0-2: Είχε τον τρόπο η ομάδα της Νίκαιας! (vids)

Ο Ιωνικός πήρε σημαντική νίκη στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας στην Σούπερ Λιγκ από το 2006!

Ο Ατρόμητος, έψαχνε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ήθελε να την πανηγυρίσει κόντρα στον Ιωνικό ο οποίος όμως φάνηκε απόλυτα διαβασμένος και έφυγε με σημαντικό “τρίποντο” από το Περιστέρι!

Ο Ατρόμητος που μετρά πλέον επτά ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έκανε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του.

Ο Ιωνικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη εκτός έδρας μετά τις 26/8/2006, όταν είχε κερδίσει τότε τον Παναθηναϊκό με 2-0(Ξενίδης και Ονουάτσι)

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς με στόχο να πετύχει γρήγορο γκολ. Ο Ιωνικός ανέβασε την απόδοσή του μετά το 20ο λεπτό και στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς προηγήθηκε.

Στο 4ο λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Καστεγιάνο, οι αμυντικοί του Ιωνικού έδιωξαν με τον Καστεγιάνο να γίνεται εκ νέου αποδέκτης της μπάλας. Ο Ισπανός έκανε τη σέντρα ο Σάλομον πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε στα δίχτυα, όμως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Σάλομον στον Χουτεσιώτη.

Στο 8ο λεπτό, ο Καμπράλ έκανε ωραία κίνηση από την αριστερή πλευρά, όμως η σέντρα του κατέληξε στην αγκαλιά του Πίριτς.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά, με εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Κλωναρίδη, που πλάσαρε χωρίς να μπορέσει να κερδίσει τον Χουτεσιώτη. Η φάση όμως σταμάτησε στη συνέχεια ως off side.

Ο Ιωνικός στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιζε κυρίως από τ΄αριστερά με τον Καμπράλ χωρίς όμως να έχει απειλήσει μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο 15ο λεπτό, ένας φίλαθλος ένιωσε αδιαθεσία στις κερκίδες και λιποθύμησε. Τα ιατρικά επιτελεία του Ατρόμητου και του Ιωνικού έσπευσαν άμεσα για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, με τον φίλαθλο να συνέρχεται γρήγορα.

Ο Ατρόμητος άγγιξε το γκολ στο 18ο λεπτό. Ο Καστεγιάνο εκτέλεσε το φάουλ, ο Χατζηϊσαίας πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ιωνικός στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς στο 23ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τουράμ! Από λάθος μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ, ο Άοσμαν κέρδισε τη μπάλα, έβαλε πλάτη τον Παπαδόπουλο, έστρωσε στον Τουράμ που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1!

Αυτό ήταν το 13ο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Περιστερίου ενώ ο Τουράμ έγινε ο τρίτος σκόρερ του Ιωνικού μετά τους Σάντσες και Άοσμαν. Ο Τουράμ είχε να σκοράρει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου του 2019, με τη φανέλα της Λαμίας και πάλι κόντρα στον Ατρόμητο στο τελικό 2-2!

Στο 26 οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στον πορτιέρε του Ατρόμητου! Ο Μύγας γέμισε, ο Καμπράλ έπιασε φοβερό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στην ρίζα του δοκαριού και να καταλήγει άουτ!

Ο Κλωναρίδης στο 34΄, έκανε επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά, όμως κανείς παίκτης του Ατρόμητου δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 42ο λεπτό, ο Ιωνικός βγήκε για ακόμη μια φορά μπροστά, με τον Τουράμ που γύρισε στον Καμπράλ όμως αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πίριτς, ενώ ο Ματσούκας έπειτα σούταρε άουτ. Η φάση όμως ως μη γενόμενη καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τουράμ βγήκε στην κόντρα, ταλαιπώρησε τον Χατζηϊσαία όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πίριτς!

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ο Γιώργος Παράσχος, έβαλε στο ματς τον Σπιριντόνοβιτς και γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 καθώς με το 3-5-2 είδε την ομάδα του να έχει κενά στις γραμμές της.

Στο 48, ο Παπαδόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα! Ο αμυντικός του Ατρόμητου βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Καστεγιάνο και μόνος του απέναντι στον Χουτεσιώτη, όμως δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 51΄ο Πίριτς, έγινε…αμυντικός! Ο πορτιέρε του Ατρόμητου, προκειμένου να σταματήσει κάθετη μπαλιά του Ιωνικού για τον Ματσούκα, βγήκε μέχρι το ημικύκλιο του κέντρου!

Η πρώτη ευκαιρία για τον Ιωνικό στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 52΄, με τον Ματσούκα να κάνει συρτό σουτ και τον Πίριτς να μαζεύει.

Ο Σπιριντόνοβιτς δοκίμασε τ΄αντανακλαστικά του Χουτεσιώτη με συρτό σουτ με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να πέφτει και να μαζεύει στο 55.

Ο Κλωναρίδης από δύσκολη γωνία στο 59΄, δημιούργησε την τρίτη τελική για την ομάδα του στο Β΄ημίχρονο, χωρίς όμως να δυσκολέψει τον Χουτεσιώτη.

Ο Παπαδόπουλος ένα λεπτό αργότερα μετά από εκτέλεση του Μπετινέλι, ανάγκασε τον Χουτεσιώτη να πέσει και να μαζέψει τη μπάλα. Μπετινέλι και Σπιριντόνοβιτς συνεργάστηκαν στο 62 χωρίς όμως το σουτ του τελευταίου να βρίσκει στόχο.

Ο Ατρόμητος έκανε αρκετά λάθη στο Β΄ημίχρονο, δεν έδειχνε να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι στον Ιωνικό, που μπορεί να μην ήταν εξίσου καλός όπως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν όμως αποτελεσματικός!

Στο 65΄ την ώρα που ο Ατρόμητος έδειχνε πως ψάχνει το γκολ, ήρθε το 2-0 για τον Ιωνικό! Ο Καμπράλ έδωσε στον Τουράμ, αυτός έσπασε τη μπάλα στον Άοσμαν και αυτός με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0!

Στο 70΄ο Μπετινέλι μετά από σέντρα βρέθηκε διαγώνια της μικρής περιοχής έκανε δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι!

Στο 87΄ο Σπιριντόνοβιτς σούταρε χωρίς να βρει στόχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.