Καντουρί: «Σημαντικό ντέρμπι για την ψυχολογία της ομάδας» (vid)

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για το έκτο στη σειρά διπλό του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε στις αποκλειστικές του δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Μαροκινός μέσος του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι προσφέρει στην ομάδα το διπλό στην Κοπεγχάγη εκτός από τους βαθμούς της νίκης: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το χρειαζόμασταν, μετά από αυτό που έγινε την Κυριακή απέναντι στον Βόλο, όπου θεωρώ γενικά ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το χάσαμε στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι επόμενες μέρες, μετά το ματς ήταν δύσκολες ψυχολογικά για εμάς, μας έριξαν αρκετά οπότε χρειαζόμασταν ένα τέτοιο αγώνα και το αποτέλεσμα αυτό, για να είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά για το ντέρμπι της Κυριακής».

Για το έκτο σερί διπλό του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και τι δείχνει αυτό για την ομάδα: «Δείχνει ότι η ομάδα έχει προσωπικότητες και ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις συνθήκες, διότι δεν είναι εύκολο να κερδίζεις μακριά από την έδρα σου. Οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας στο γήπεδο μας, γιατί μέχρι στιγμής έχουμε φέρει δύο ισοπαλίες και έχουμε χάσει ένα παιχνίδι και ξέρουμε ότι στο γήπεδο σου θα πρέπει να χάνεις όσο το δυνατόν λιγότερους πόντους. Γι’ αυτό είναι καλό που νικήσαμε εκτός έδρας, αλλά πλέον πρέπει να βελτιωθούμε και στο γήπεδο μας».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ότι είναι ένα ντέρμπι με τις ομάδες που κάθε χρόνο παλεύουν για τον τίτλο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, αλλά έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ποιότητα της ομάδας και γενικότερα στην δουλειά που έχουμε κάνει».

Για το τι πρέπει να προσέξει τακτικά ο ΠΑΟΚ:«Αυτή είναι μια ερώτηση που είναι καλύτερα να γίνει στον προπονητή για να σας απαντήσει. Ξέρουμε ότι έχουν καλή ομάδα, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από την μέση και μπροστά. Ειδικότερα αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, θα πρέπει να είμαστε τέλειοι στα αμυντικά μας καθήκοντα και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως θα βρούμε χώρους για να δημιουργήσουμε και εμείς ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θεωρώ πως γενικά θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, αλλά αν κάνουμε αυτά που μας είπε και μας έδειξε ο προπονητής αυτές τις ημέρες, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον αν είναι καθοριστικός αγώνας για την εξέλιξη της χρονιάς: «Θεωρώ ότι είναι αρκετά νωρίς γιατί είμαστε ακόμα στην 7η αγωνιστική και έχουμε μπροστά μας ακόμα 30 παιχνίδια, αλλά από πλευράς ψυχολογίας νομίζω πως είναι αρκετά σημαντικό. Αν κερδίσεις αυτό το παιχνίδι, δείχνεις σε όλους ότι είσαι ξανά έτοιμος για να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα. Οπότε για την έκβαση γενικά της σεζόν, είναι αρκετά νωρίς αλλά είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι για το κομμάτι της ψυχολογίας».

Για το αν είναι 100% έτοιμος σωματικά μετά τον τραυματισμό του: «Έλειπα σχεδόν δύο μήνες, οπότε μέσα σε ένα-δύο παιχνίδια δεν είναι εύκολο να επανέλθεις στο 100%, αυτό που πρέπει να κάνω αυτή την στιγμή είναι να βρω ξανά τον ρυθμό μου. Συμμετέχω στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες 20 μέρες, αλλά αυτό που μετράει είναι τα παιχνίδια. Οπότε πρέπει να προσπαθήσω και μέσα από τα παιχνίδια, να ξαναβρώ το ρυθμό που έχασα το διάστημα που έλειπα και να είμαι στο 100% έτοιμος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.