Δήμαρχος Θέρμης: “Αποζημίωση για το αθλητικό κέντρο του Άρη”

Ο Δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, σχολίασε σε σημερινή (20/10) συνέντευξή του τις ζημιές που έγιναν στο Νέο Ρύσιο από την πρόσφατη πλημμύρα, αλλά και τις ενέργειες που έχουν γίνει για να πάρουν αποζημιώσεις οι πληγέντες, μεταξύ αυτών και η ΠΑΕ Άρης

Για τις ενέργειες που έκανε ο Δήμος Θέρμης να κηρυχθεί το Νέο Ρύσιο ως “περιοχή έκτακτης ανάγκης”, ώστε να αποζημιωθούν όλοι όσοι έχουν υποστεί ζημιές εκεί από την πρόσφατη πλημμύρα, μεταξύ αυτών και η ΠΑΕ Άρης, της οποίας το αθλητικό κέντρο καταστράφηκε, μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα (20/10) στο ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 101,7 ο δήμαρχος, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Αρχικά, ο δήμαρχος Θέρμης περιέγραψε τις ζημιές που έκανε η πλημμύρα στο Νέο Ρύσιο: “Το αθλητικό κέντρο του Άρη είναι εφαπτόμενο με το ποτάμι, το οποίο έρχεται από τη Χαλκιδική. Οι καταστροφές στη Χαλκιδική έφεραν μεγάλους όγκους νερού. Το νερό έφτασε μέχρι το χείλος των αναχωμάτων και έσπασε σε τρία σημεία, ζημιές με τις οποίες επιληφθήκαμε. Όμως, από τη γέφυρα που υπερχείλισε πήγε πολύ νερό στο Ρύσιο. Αν περνούσε από εκείνη την γέφυρα και πήγαινε στην επόμενη, θα είχαμε ολική καταστροφή, θα πλημμύριζε το αεροδρόμιο. Εμείς, πάντως, δεν είχαμε αρμοδιότητα εκεί, είναι της περιφέρειας το ποτάμι. Όλοι ήμασταν εκεί, αλλά κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι”.

Και συνέχισε, λέγοντας για τις αποζημιώσεις, που ζητάει ο Δήμος Θέρμης να δοθούν στους πληγέντες: “Αν δεν είχε σταματήσει τα φερτά υλικά η γέφυρα, θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα. Κινδύνεψε και το αεροδρόμιο Μακεδονία. Εάν δεν σταματούσαμε με παρεμβάσεις το ρέμα, τότε θα είχε πλημμυρίσει και το αεροδρόμιο, το οποίο είναι σαν μια ωρολογιακή βόμβα, όταν υπάρχουν τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα. Με αυτό που συνέβη, βλέπει αυτό το σοβαρό θέμα και το κράτος, το θέμα με τις χαμηλές γέφυρες. Έχουμε κάνει τις κινήσεις μας να κηρυχθεί η περιοχή ως “έκτακτης ανάγκης”. Θα υπάρξουν αποφάσεις και αποζημιώσεις. Θα έρθουν πραγματογνώμονες. Θέλουμε να γίνουν οι διαδικασίες γρήγορα. Εμείς δεν πρόκειται να καθυστερήσουμε ούτε μία μέρα. Ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους του Άρη, είναι εκεί και έχουν ξεκινήσει τα έργα αποκατάστασης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.