Φουλάρει για Αστέρα ο Παναθηναϊκός

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη.

Οι “πράσινοι” με την επικράτηση επί του Ιωνικού διατήρησαν το απόλυτο στην έδρα τους, όμως ακόμη δεν έχουν πανηγυρίσει “τρίποντο” μακριά από τη Λεωφόρο. Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρατά χαμηλούς τόνους, καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αλλάξει η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του. Ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμη βελτίωση και οι νίκες στη Λεωφόρο δεν μπορούν να το κρύψουν.

Όσο για το παιχνίδι στην Τρίπολη, μία ενδεχόμενη νίκη θα “απογειώσει” τους “πράσινους” κυρίως ψυχολογικά, καθώς θα φύγει από πάνω τους το βάρος των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στα εκτός έδρας ματς.

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πούγγουρας αναμένεται να επανέλθει άμεσα στις προπονήσεις, μετά την κάκωση στο μετατάρσιο, ενώ υπάρχει αναμονή για την κατάσταση του Διούδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.