Λαμία – Άρης 0-1 : “Χρυσή” κεφαλιά, “κίτρινη” – πολύτιμη νίκη!

Ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ο Άρης πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία με σκορ 1-0 χάρις το το γκολ του Μπράμπετς με κεφαλιά στο 48'

Ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ο Άρης πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία με σκορ 1-0 χάρις το το γκολ του Μπράμπετς με κεφαλιά στο 48ο λεπτό!
Κομβικό σημείο στο ματς η αποβολή του Ελευθεριάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 37’ για επικίνδυνο μαρκάρισμα επί του Σούντκρεν!

Παρά τις διαμαρτυρίες η απόφαση του διαιτητή Κουμπαράκη δεν άλλαξε και έτσι οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να παίξουν με εις βάρος τους δεδομένα απέναντι σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο.

O Μιχάλης Γρηγορίου σε σχήμα 4-2-3-1 ξεκίνησε με τους :
Γκαραβέλη κάτω από την εστία. Σκόνδρας, Γκόλεμιτς, Αντέντζο και Μαρτίνες στην άμυνα και Μπεχαράνο, Νούνιες στον κάθετο άξονα της μεσαίας γραμμής.
Τριάδα πίσω από τον Καραμάνο, οι Μανούσος, Τιρόνε και Ρόμανιτς

O Άκης Μάντζιος επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Ματίγια – στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Τζέγκο έχοντας μπροστά από τον Κουέστα τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκανέα και τριάδα, μεσοεπιθετικά, τους Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μπερτόλιο πίσω από τον Καμαρά.
Με διάθεση δημιουργίας ξεκίνησαν οι δύο ομάδες δίχως όμως «ξεκάθαρες» επιλογές στο τελικό στάδιο των προσπαθειών τους.
Πρώτη μεγάλη ευκαιρία από τον καλύτερο και πιο ευδιάθετο παίκτη του, τον Μπερτόλιο, στο 7ο λεπτό όταν η κεφαλιά του έπειτα από σέντρα του Μαντσίνι πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Η Λαμία βρήκε αντίδραση μετά το 15λεπτό απειλώντας τον Κουέστα κυρίως με τις ενέργειες του Μανούσου.
Κομβικό σημείο στο ματς η αποβολή του Ελευθεριάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 37’ για επικίνδυνο μαρκάρισμα επί του Σούντκρεν!
Παρά τις διαμαρτυρίες η απόφαση του διαιτητή Κουμπαράκη δεν άλλαξε και έτσι οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να παίξουν με εις βάρος τους δεδομένα απέναντι σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο.
Άμεσα φάνηκαν οι διαφορές στις ισορροπίες του ματς. Ο Άρης έσπευσε να πιέσει σε όλο το γήπεδο δημιουργώντας 2-3 καλές φάσεις για γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους ενώ είχε την τύχη να βρει λύση στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 48ο λεπτό ο Μπερτόλιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσέχος Μπράμπετς κε κεφαλιά έκανε το 0-1!
Η συνέχεια λίγο έως πολύ αναμενόμενη, με τον Γρηγορίου να ρισκάρει έστω και με παίκτη λιγότερο, κάνοντας με τις αλλαγές ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του.
Η Λαμία είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 61’ όταν ο Νούνιες σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Κουέστα και στην επιστροφή ο Καραμάνος από κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα άουτ!
Σε ένα τέτοιο σκηνικό ήταν λογικό, ο Άρης να βρει ακόμα περισσότερους χώρους στο να αναζητήσει το γκολ που θα «κλείδωνε» το ματς. ΄’Ομως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Μπρούνο Γκάμα και Ιτούρμπε δεν μπόρεσε να βρει κάτι παραπάνω..

Έτσι κύλησε το ματς ως το φινάλε με τον Άρη να ανασαίνει με τους τρεις πόντους και την ομάδα της Φθιώτιδας να μένει με το παράπονο μιας χαμένης προσπάθειας…



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.