Μήτογλου: “Το βραβείο μου δίνει δύναμη και κίνητρο για να συνεχίσω” (vid)

Ο Γεράσιμος Μήτογλου αναδείχθηκε MVP στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Μάλιστα ο νεαρός αμυντικός είναι χαρούμενος με το επίτευγμα του.

Χαμογελαστός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου με 3-0 ο Γεράσιμος Μήτογλου. Ο νεαρός αμυντικός επιλέχθηκε από τον Αργύρη Γιαννίκη, στο αρχικό σχήμα και αναδείχθηκε MVP της αναμέτρηση.

Παράλληλα η εμφάνιση εκτός από τον κόσμο της ΑΕΚ, εντυπωσίασε και τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άντρας των “κιτρινόμαυρων” συνεχάρη τον Μήτογλου στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, ήθελα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, μου δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίσω», δήλωσε αρχικά ο 21χρονος αμυντικός και στη συνέχεια είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα λεπτά υπήρχε πάρα πολλή ένταση. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, υπήρξαν πολλές μάχες μέσα στο ματς, αλλά ήμασταν αποφασιστικοί, βγήκαμε νικητές και αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα. Κρατάμε μικρό καλάθι και συνεχίζουμε».

Δείτε το βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.