ΠΑΟΚ-Βόλος 4-4: Ο εφησυχασμός των 4 γκολ, έφερε την ισοπαλία

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε το πρώτο γκολ έφτασε στο 4-1, αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τρία γκολ, εκ των οποίων τα δυο είχαν σκόρερ τις αλλαγές του Αμπασκάλ.

«Έγκλημα και τιμωρία» για τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 4-1 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τον Βόλο να πιστεύει στην ανατροπή και να ισοφαρίζει σε 4-4, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παιχνίδι με…αγγλικό σκορ στην Τούμπα και… “χαμένο” τον ΠΑΟΚ που πέτυχε 4 γκολ σε διάστημα 25 λεπττών, αλλά στην επανάληψη, δέχτηκε τρία γκολ σε φάσεις αντεπιθέσεων και παράλληλα δεν βρήκε άλλο γκολ. Είχε ευκαιρία για 5ο γκολ με το πέναλντι του Βειρίνια, αλλά ο Κλειμαν απέκρουσε σταθερά. Στους 4 σκόρερ του Βόλου, ο Κλέιμαν προστίθεται στους κορυφαίους.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη “επίσκεψη” τους στην περιοχή του ΠΑΟΚ, σκόραραν με τον Βαν Βίρτ σε φάση διαρκείας στο 13′, Είχε προηγηθεί η σέντρα του Γκρίλο, η κεφαλιά του Ρομέρο και ο Βαν Βίρτ ύστερα από μια ντρίπλα σούταρε δυνατά στην αριστερή πλευρά της εστίας του Πασχαλάκη για 0-1. Στο 18′ ο Πουρίτα μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ντρίπλαρε τον Βιερίνια και στο διαγώνιο πλασέ του, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στα επόμενα 25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, η κυριαρχία του ΠΑΟΚ ήταν καθολική και στον αντίποδα, η κατάρρευση του Βόλου, ήταν εντυπωσιακή. Η αποτελεσματικότητα των παικτών του Λουτσέσκου στις 7 ευκαιρίες που δημιούργησαν στην εστία του Κλέιμαν, απέφερε τα 4 γκολ.

Στο 20′ από κόρνερ του Ζίβκοβιτς , ο Μιχαηλίδης που είχε προωθηθεί, πήδηξε ψηλότερα από δυο αμυντικούς του Βόλου και ισοφάρισε (1-1), ενώ το γκολ δεν χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Γκρίλο, γιατί η μπάλα χτυπησε στο κεφάλι του και κατέληξε στα δίχτυα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν

Στο 30′ Μπίρσεβαρ σούταρε δυνατά, ο Κλέιμαν απέκρουσε, η μπάλα πήγε στον Βειρίνια που έδωσε ασ΄σιτ με προβολή στον αμαρκάριστον Ακπομ και αυτός σκόραρε για το 2-1.

Στο 32′ από την σέντρα του Μπίρσεβαρ, η μπάλα πέρασε από τον Ακπομ και ο Ζίβκοβιτς με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος της εστιας του Κλειμαν που δεν είχε περιθώριο αντίδρασης για το 3-1.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ζίβκοβιτς σκόραρε το δευτερο προσωπικό γκολ του και διαμόρφωσε το σκορ του α’ ημιχρόνου (4-1). Ο ΠΑΟΚ είχε δυο ακόμα ευκαιρίες για σκοράρει, από την κεφαλιά του Ακπομ που απέκρουσε με τα πόδια την μπάλα, ο Κλέιμαν, καθώς και σε σουτ του Σβάμπ, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να παραχωρεί κόρνερ. Η δημιουργία του Μπίρσεβαρ από την αριστερή πλευρά και τα “ρήγματα” που δημιούργησε την άμυνα των φιλοξενουμενων, είχε την κατάλληλη αξιοποίηση.

Η “απάντηση” του Βόλου ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν…αποστομωτική, με τα τρία γκολ που σημείωσε και ισοφάρισε σε 4-4! Ο Μπαρτόλο στο 54′ βγήκε στην…πλάτη του Τέιλορ και πλάσαρε τον Πασχαλάκη που άργησε να βγεί από την μικρή περιοχή του, ενώ οι δυο αλλαγές του Βόλου, ο Ροσέρο και ο Ρινέρ σκόραραν στο 62′ και στο 82′

Δυο λεπτά πριν από το 4ο γκολ του Βόλου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλντι σε ανατροπή του Ακπομ απο τον Τοσκάνη, όπως καταλόγισε ο διαιτητής Καραντώνης, αλλά στην εκτέλεση του Βειρίνια, ο Κλέιμαν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα στην δεξιά γωνία του.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (71’ Ροντρίγκο), Σβαμπ (71’ Ελ Καντουρί), Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς (84’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (88’ Μουργκ), Αουγκούστο, Άκπομ (84’ Σφιντέρσκι).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα (56’ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (79’ Ρινέρ), Μπαριέντος (79’ Νίνης), Φερνάντες (90+2 Γκιουλέν(, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.