Ξενοδοχείο τέλος για την ΑΕΚ με απόφαση Γιαννίκη

Γερμανικό μοντέλο και νοοτροπία θέλει να περάσει στην ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης και στο πλαίσιο αυτό "κόβει" το ξενοδοχείο στα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης.

Σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση προχώρησε ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος αποφάσισε η ΑΕΚ να επιστρέψει στο… παλιό της ξενοδοχείο επί της Αττικής Οδού, αλλά και παράλληλα να κόψει τη διαμονή πριν τα εντός έδρας ματς.

Δείτε όσα είπε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Γιαννίκης.

Μια κίνηση που συνηθίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα φέρνει στις πρώτες του ημέρες και στην ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος αποφάσισε να μην διανυκτερεύει η αποστολή σε ξενοδοχείο πριν τα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ ανήμερα των αγώνων θα υπάρχει ενεργοποίηση στα Σπάτα.

Ο 41ος ετών προπονητής της Ένωσης θέλει με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει επιπλέον οικογενειακές στιγμές στους παίκτες του, οι οποίοι θα παραμένουν παραμονή των αγώνων στα σπίτια του και το πρωί του αγώνα θα μαζεύονται όλοι στο ξενοδοχείο επί της Αττικής Οδού για να ακολουθούν το πρωινό πρόγραμμα. Δηλαδή ενεργοποίηση, φαγητό, τακτική και ομιλία.

Αυτό θα εφαρμόζεται κυρίως στα παιχνίδια που η ώρα διεξαγωγή τους είναι αργά το απόγευμα ή βραδινή ώρα, ενώ σε ματς που διεξάγονται νωρίς το μεσημέρι τότε το πιθανότερο είναι να υπάρχει διανυκτέρευση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.