ΠΑΟΚ: Μαθήματα ανθρωπιάς από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου

Ο οργανωμένος σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ, που εδρεύει στην πρωτεύουσα της Κάτω Σαξονίας, δραστηριοποιείται ενεργά για να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι την άτυχη Μυρτώ

Στις πολύ δύσκολες εποχές που βιώνει η πλειοψηφία του κόσμου οι κινήσεις ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης μοιάζουν να είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. “Δρόμος” στον οποίο βαδίζει κι ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του συγκεκριμένου συνδέσμου έχοντας πληροφορηθεί πως η δύσκολη προσπάθεια της άτυχης Μυρτώς να επιστρέψει στην κανονικότητα της ζωής – πλέον – λαμβάνει χώρα στη Γερμανία και στην πόλη που ζουν κι ίδιοι, κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βοηθήσουν όσοι κι όσο μπορούν.

ΠΑΟΚ

Όπως αναφέρουν αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση: “Η Μυρτώ, το κορίτσι που τόσο άδικα χτύπησε η μοίρα, βρίσκεται στο Ανόβερο. Τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον Πακιστανό της επέφεραν πλήρη παράλυση.

Η νοσηλία της στην κλινική ΙΝΙ μπορούμε να πούμε πως είναι επιτυχία να την δεχθούν και οι ελπίδες αναζωπυρώνονται για βελτίωση, τα έξοδα όμως είναι δυσβάσταχτα για μια μάνα που θα ναι μήνες δίπλα στο κορίτσι της. Ο Σύνδεσμός μας σε τέτοια περιστατικά δεν μπορεί να μείνει άπραγος. Καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό παρόν έτσι ώστε να πάρουμε πάνω μας ένα βάρος από την Μυρτώ και την μητέρα της, το οικονομικό βάρος. Το κορίτσι αυτό έρχεται στην πόλη που ζούμε και ας την κάνουμε να νοιώσει πως δεν είναι μόνη, είμαστε δίπλα της, μαζί της στον σκληρό αγώνα που θα δώσει. Από την στιγμή που συνέβη το γεγονός όλοι μας ακούμε στα ελληνικά ΜΜΕ την τραγική ιστορία της Μυρτώς, τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, συμπαράσταση δίπλα σε μια ψυχή από την Ελλάδα μας.

Σημείωση: το ποσό που θα στέλνετε στον λογαριασμό του συνδέσμου να έχει αιτιολογία «MYRTO Spende» …ή μπορείτε να τα δίνετε στον σύνδεσμο σε ώρες λειτουργίας στην Διοίκηση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου

PAOK FAN CLUB HANNOVER
IBAN : DE46250700240548826700
BIC: DEUTDEDBHAN
Αιτιολογια/ Verwendungszweck: MYRTO Spende
Με εκτίμηση
ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης