Παναθηναϊκός : Τα σενάρια για το μέλλον του Μακέντα (!)

Δύο είναι τα σενάρια για την αποκατάσταση του τραυματία Φεντερίκο Μακέντα στον ΠΑΟ. Να προχωρήσει μια συντηρητική θεραπεία με ενέσεις ή να γίνει άμεσα χειρουργική επέμβαση.

Ο Ιταλός έμπειρος φορ του Παναθηναϊκού παραμένει σε στάδιο παρατεταμένης αποθεραπείας καθώς εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον αστράλο, γεγονός που δεν του επιτρέπει να αποδίδει στο 100% – όπως επιβεβαιώνουν και οι αρμόδιοι στο «τριφύλλι»
Το πρόβλημα εστιάζεται σε ένα μικρό κοκκαλάκι στον αστράγαλο και ταλαιπωρεί τον 30χρονο φορ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μα αυτό «πορεύθηκε» ο Μακέντα και μετά την επιστροφή της ομάδας από την προετοιμασία το καλοκαίρι, σε μια ιδιαίτερα κατάσταση που δε κρίνεται απαγορευτική στο να μετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά όχι στο επιθυμητό σημείο για τον Παναθηναϊκό κι ασφαλώς για τον ίδιο.
Όπως έχει διαρρεύσει, εξετάζονται δύο τινά στην παρούσα χρονική στιγμή για την κατάσταση του Φεντερίκο Μακέντα.’
Να συνεχιστεί μια συντηρητική αποκατάσταση με ενέσεις, που όμως πιθανόν να μην επιφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα ή να προχωρήσει σε άμεση χειρουργική επέμβαση που όμως θα σημαίνει την απουσία του από τα δρώμενα της ομάδας για ένα διάστημα που πιθανόν να φτάσει τους δύο μήνες.
Στα επόμενα 24ωρα θα ληφθεί η τελική απόφαση για το άμεσο μέλλον του παίκτη, καθώς πρέπει να βρεθεί μια λύσει που θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στον αγωνιστικό προγραμματισμό του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.