Ολυμπιακός: Φιλικό στον Ρέντη, χαμόγελα για Λόπες

Ο Ρόνι Λόπες ξεχώρισε στο σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού με την ομάδα Β.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και το προπονητικό του επιτελείο αυτές τις μέρες έχουν εξαντλήσει το ασκησιολόγιο, για να βρουν τρόπους αξιοποίησης του ρόστερ του Ολυμπιακού που παρέμεινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων. Την Πέμπτη (07/10) ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να επιστρατεύσει τη Β ομάδα, για να πραγματοποιηθεί ένα διπλό, το οποίο σκοπό είχε να κρατήσει ενεργούς σε σχετικό αγωνιστικό ρυθμό τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια με 15 διεθνείς απόντες, δεν αντιμετώπισε η πρώτη ομάδα τον Ολυμπιακό Β, αλλά οι παίκτες μπιράστηκαν για να κατανεμηθεί η δυναμικότητα. Συγκεκριμένα η πρώτη ομάδα δημιούργησε μια μικτή με παιδιά της ακαδημίας και αντιμετώπισαν αυτούσιο τον Ολυμπιακό Β.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, είχε αρκετές φάσεις και σημειώθηκαν πολλά τέρματα με το σκορ να σταματάει στο 3-3. Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Αριέλ Ιμπαγάσα έμειναν ικανοποιημένοι από τα τρεξίματα των παικτών, ωστόσο δεν εξήγαγε κάποιο σπουδαίο συμπέρασμα, καθώς το ματς δεν είχε αυτό τον στόχο. Αυτό που ξεχώρισε περισσότερο και έμεινε ως αίσθηση είναι η ανεβασμένη διάθεση του Ρόνι Λόπες και η ενέργεια που έβγαλε στο φιλικό. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει πάρει κάποιες ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο δεν αρκείται σ’ αυτές, αφού σκοπός του είναι να πρωταγωνιστήσει. Έτσι βλέπει αυτή τη διακοπή ως μια μεγάλη ευκαιρία για να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς πως αξίζει κάτι παραπάνω για τη συνέχεια!

Ο συναγωνισμός των φορ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό ακόμα στα φιλικά. Ο Τικίνιο και ο Ελ Αραμπί βρήκαν δίκτυα με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει δύο φορές και τον Μαροκινό μία στο τελικό 3-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.