Ολυμπιακός: Πως ο Λόπες δεν θα γίνει… Πέπε

Το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού στρέφει τα βλέμματα στην περίπτωση του Ρόνι Λόπες.

Ο Ρόνι Λόπες κατέφθασε “φουριόζος” στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού δηλώνοντας στην άφιξη του πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα με τους Πειραιώτες. Όλα αυτά στις 16 Αυγούστου. Δέκα μέρες μετά, στις 26 Αυγούστου, ο 25χρονος Βραζιλιάνος δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στο εκτός έδρας ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πέρασε ως αλλαγή για 30 λεπτά στη θέση του Ματιέ Βαλμπουενά και ήταν εμφανές πως χρειαζόταν δουλειά τόσο σε προπονητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ… ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΠΕΣ ΣΤΟ NOVASPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς φροντίζει να του δίνει χρόνο σε όλα τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάλογα βέβαια με την εξέλιξη κάθε αναμέτρησης. Ο Λόπες ήταν βασικός με τον Ατρόμητο και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, έπαιξε 14 λεπτά με τη Λαμία, 23 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με τον Αστέρα Τρίπολης και μέτρησε ελάχιστες ενέργειες με τον Παναθηναϊκό, καθώς πέρασε στο ματς στις καθυστερήσεις. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και το διάστημα της διακοπής των εθνικών ομάδων είναι ιδανικό για εκείνον.

Σκληρά δουλεύει ο Λόπες στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν θέλουν να δουν τον Λόπες να εξελίσσεται σε νέο… Πέπε. Ο Λόπες έχει την τάση να προσέχει υπερβολικά τα πόδια του και να βγάζει ένα soft προφίλ στις προπονήσεις, θυμίζοντας τον Πέπε, ο οποίος αν και ταλαντούχος δεν βρήκε ρόλο στην ομάδα. Ωστόσο αυτό που κάνει αισιόδοξους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι η άριστη τεχνική του κατάρτιση, η μεγάλη του αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας, αλλά και η προσήλωση του στις προπονήσεις. Έτσι με την κατάλληλη καθοδήγηση και φυσικά τις ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο Λόπες θα είναι ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσουν θετικά το επόμενο διάστημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.