Ολυμπιακός: Στην αποστολή για το «αιώνιο» ντέρμπι ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (03/10, 20:30, Novasports Prime)! Εμβιλά και Ονιεκούρου δεν συμπεριλήφθηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αναλυτικά οι 24 «ερυθρόλευκοι».

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθέντας Γκάρι Ροντρίγκες. Εκτός έμειναν όμως οι Γιάν Εμβιλά και Χένρι Ονιεκούρου, με τον πρώτο να ανεβάζει στροφές ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, και τον δεύτερο να αποκομίζει μία θλάση στον προσαγωγό του αριστερού του ισχίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 20:30, Novasports Prime) πραγματοποίησαν, το απόγευμα του Σαββάτου, οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων»:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.