ΑΕΚ: Αρχηγική εμφάνιση Σιμόες – “Θέλετε να είμαστε πρωταθλητές ή Losers;”

Βλάνταν Μιλόγεβιτς και παίκτες της ΑΕΚ συζήτησαν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας για την εικόνα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Σιμόες να βγαίνει μπροστά!

Στην ΑΕΚ αντιλαμβάνονται την κατάσταση που δημιούργησε η εμφάνιση και η ήττα από τον ΠΑΟΚ και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν πριν αυτά επεκταθούν.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι παίκτες της ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr πριν την έναρξη της προπόνησης έμειναν μέσα στα αποδυτήρια των Σπάτων για αρκετή ώρα και συνομίλησαν με αφορμή την εμφάνιση της ομάδας στην Τούμπα.

Ο Σέρβος προπονητής μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες της ΑΕΚ: “Δεν ήμασταν καλοί στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Έγιναν πολλά λάθη, χάσαμε πολλές μονομαχίες. Ας συζητήσουμε όλοι μαζί, πείτε μου εσείς τι πιστεύετε πως φταίει για την εικόνα μας; Ας αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς. Πρέπει όλοι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, να παλεύει ο καθένας για τον συμπαίκτη του. Είστε καλοί παίκτες και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά από σχεδόν επτά μήνες, ενώ έζησε όλο το ματς με ένταση και πάθος ακόμα και όταν ήταν στον πάγκο, προσπαθώντας να συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του: “Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Να μιλήσουμε ανοικτά τώρα που είναι αρχή και να πούμε τι θέλουμε… Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές ή να είμαστε losers; Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια εικόνα. Πρέπει όλοι μας να δούμε τι κάνουμε λάθος και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το καλό της ομάδας“.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και όσα είπε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ άπαντες συμφώνησαν πως από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα πρέπει η ΑΕΚ να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενά της και να παρουσιαστεί όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.