Απόλλων-Ιωνικός 0-0: Οι τερματοφύλακες κράτησαν το μηδέν (vids, pics)

Οι επεμβάσεις των Κότσαρη και Χουτεσιώτη κράτησαν στο μηδέν Απόλλωνα και Ιωνικό στη Ριζούπολη. Ντεμπούτο για Φέστα, με δέκα από το 84' οι γηπεδούχοι.

Από ένα ημίχρονο είχαν Απόλλων και Ιωνικός στη Ριζούπολη, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να τελειώνει στο ισόπαλο 0-0. Πρώτος βαθμός για την ομάδα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, πέμπτος για τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού.

Πρωταγωνιστές του αγώνα οι δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι όποτε χρειάστηκαν απέτρεψαν το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μάναλη στο 69′, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε από το VAR ως Off Side, αποβλήθηκε στο 84′ με δεύτερη κίτρινη ο Τσιλούλης.

Ο Απόλλων ήθελε, ο Χουτεσιώτης αντιστεκόταν

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων είχε τον πλήρη έλεγχο, αρχίζοντας όμως να απειλεί από το 25′ και μετά, με την πρώτη φάση να έρχεται στο 26′, όταν από τη σέντρα του Τσιλούλη, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά με τον Χουτεσιώτη να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Δέκα λεπτά μετά ο επιθετικός του Απόλλωνα σούταρε ψηλά, ενώ στο 37′ ο Σαχλί έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς από πλεονεκτική θέση τελείωσε άσχημα τη φάση. Το ημίχρονο έκλεισε με μία ακόμα σπουδαία επέμβαση του Χουτεσιώτη σε σουτ του Τουτουαρίμα.

Ανώτερος ο Ιωνικός, αλλά άστοχος

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του Ιωνικού άλλαξε, με την ομάδα του Σπανού να γίνεται πιο επιθετική και στο 53′ ο Καμπράλ με διαγώνιο σουτ να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κότσαρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο δεύτερο μέρος στο 67′ με το σουτ του Παμλίδη να σταματά στον Χουτεσιώτη, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση από γέμισμα του Κωνσταντινίδη, ο Μπρούνο Άλβες έκανε άτσαλο διώξιμο, η μπάλα πήγε προς την πορεία της εστίας του Κότσαρη, ο οποίος με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 69′ από γέμισμα του Βαλεριάνου και νέο “τσαφ” του Μπρούνο Άλβες, η μπάλα έφτασε στον Μάναλη, ο οποίος με σουτ αμέσως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κότσαρη, γκολ που όμως δεν μέτρησε μετά την εξέταση του VAR, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση off side ο επιθετικός του Ιωνικού.

Ο Ιωνικός έψαξε το γκολ και στα επόμενα λεπτά και στο 82′ ο Κάνιας σούταρε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσιλούλης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ντάλσιο και άφησε τον Απόλλωνα με δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις:
Απόλλων
: Κοτσάρης – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Αλβες, Τουτουαρίμα – Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα – Τσιλούλη, Σαχλί, Ντάουντα (73′ Ιωαννίδης).
Ιωνικός: Χουτεσιώτης – Μύγας (61′ Κωνσταντινίδης), Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος – Ρομαό, Ντάλσιο – Καμπράλ (64′ Μάναλης), Ματσούκας, Αοσμαν (64′ Κάνιας) – Τουράμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.