Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1: Αντέδρασε και ξέσπασε, με οδηγό Καρλίτος! (vids)

Με "πληγωμένο" εγωισμό μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, ο Παναθηναϊκός συνήλθε και έπαιξε κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο συντρίβοντας τον πρωτοπότρο Βόλο με σκορ 5-1.

Ο Παναθηναϊκός μετά από δύο σερί ήττες εκτός έδρας από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, χωρίς μάλιστα να σκοράρει, επέστρεψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να ανακάμψει και να πετύχει τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι στην μεγάλη έκπληξη της Σούπερ Λιγκ, τον Βόλο που ήταν η μοναδική ομάδα χωρίς απώλειες απολαμβάνοντας την 1η θέση της βαθμολογίας.

ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ότι έπαθε ο Παναθηναϊκός σε Γιάννινα και Θεσσαλονίκη (με ΠΑΣ και Άρη), δεχόμενος γκολ στο ξεκίνημα, του έγινε μάθημα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπήκε με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι, επωφελήθηκε και από τα λάθη των αντιπάλων και πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο είχε προηγηθεί 2-0
Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός με τον Καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον Κλέιμαν. Ο γκολκίπερ του Βόλου προσπάθησε να κάνει ντρίμπλα ο Ισπανός του την έκλεψε και έκανε το 1-0, μόλις στο 3ο λεπτό. 3ο γκολ του Καρλίτος, σκόραρε πάλι μετά τα δύο τέρματα που είχε πετύχει στην πρεμιέρα.

Πριν καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έχει συμβεί, μετά τη σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Ρομέρο δεν μπόρεσε να διώξει, ο Ιωαννίδης μπήκε στη φάση, γύρισε ωραία και με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό
Μετά το αρχικό σοκ, από τα δύο γρήγορα γκολ, ο Βόλος ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στο 14ο λεπτό είχε την πρώτη του τελική προσπάθεια με το σουτ του Φεράρι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Διούδης έδειξε να αιφνιδιάζεται αλλά απομάκρυνε τελικά σε κόρνερ.
Στο 21ο λεπτό, η ωραία πάσα από δεξιά του Χατζηγιοβάννη για τον Ιωαννίδη, ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε σε επίκαιρη θέση αλλά δεν μπορεσε να βρει τη μπάλα. Πέρασε ανεκμετάλλευτη η φάση για τον Παναθηναϊκό. 
Στο 24ο λεπτό ωραία κίνηση από τον Βιτάλ, ο Καρλίτος υποδέχτηκε τη μπάλα και το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Κλέιμαν
Στο 29ο λεπτό, ο Ιωαννίδης κινήθηκε ωραία αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Κλείμαν
Νέα ωραία επίθεση του Παναθηναϊκού στο 33΄, ο Καρλίτος κατέβασε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, γύρισε όμορφα και έδωσε στον Ιωαννίδη ο οποίος έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε τη μπάλα. 

Πολύ ωραίο γκολ για τον Παναθηναϊκό στο 34΄. Ο Καρλίτος έβγαλε εξαιρετική μπαλιά με το εξωτερικό φάλτσο στο δεύτερο δοκάρι, με τον Χατζηγιοβάνη να πετάγεται και να σκοράρει με ωραία προβολή. 3-0 για τους πράσινους που έδειξαν αποφασισμένοι για τη νίκη
Στο 44΄Ο Καρλίτος κινήθηκε πολύ ωραία προσπάθησε να αποφύγει τον Φεράρι, ο Αργεντινός τον ανέτρεψε, πέναλτι έδωσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης 
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Βιτάλ, ο Κλέιμαν έπεσε στην αριστερή του γωνία, αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα, 4-0 για τον Παναθηναϊκό. Πρωτο γκολ του Βραζιλιάνου με τη νέα του ομάδα

ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΟΙ “ΠΡΑΣΙΝΟΙ”
Με την έναρξη της επανάληψης ο Βόλος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 58΄ μείωσε με κεφαλιά του Γκουλέν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαριέντος από τα δεξιά. Ο Γκουλέν κέρδισε τον Κώτσιρα στον αέρα και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα.
Στο 64΄ο Κουτσιάυτης έδωσε πέναλτι σε χέρι του Γκιουλέν. Τελικά ο διατητής συμβουλεύτηκε μέσω ακουστικού το VAR, όπου λογικά του μεταφέρθηκε ότι δεν υπάρχει χέρι.

Στο 69ο λεπτό ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος για τους “πράσινους”. Σκόρερ και πάλι ο Καρλίτος. 5-1 με επιβλητική εμφάνιση κατά διαστήματα από την ομαδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δείχνει ότι έχει δυνατότητες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο εφέτος. Οι ¨πράσινοι” είχαν να πετύχουν πέντε τέρματα από τις 24 Νοεμβρίου του 2018, όταν με τον Γιώργο Δώνη τότε στον πάγκο τους είχαν νικήσει πάλι 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ (76΄Σάρλια), Πούγγουρας, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (76΄ Μαουρίσιο), Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης (63΄Παλάσιος), Καρλίτος (70΄Λούνκβιστ), Ιωαννίδης (70΄ Μακέντα).
Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο (46΄Γκιουλέν), Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν (75΄Άλεξ Σουάρες), Ροσέρο (46΄Μπαριέντος), Φερνάντες (75΄ Τερεζίου), Φαν Βέερτ (75΄ Γουοτζκόφσκι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.