Μια κατηγορία πάνω! (video)

Με εμφάνιση ομάδας Σούπερ Λίγκας η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-1 της Νίκης Βόλου δείχνοντας πως είναι για τα καλά στο δρόμο της επιστροφής. Αραβίδης και Μάνταλος τα γκολ για την Ένωση.

Με εμφάνιση ομάδας Σούπερ Λίγκας η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-1 της Νίκης Βόλου δείχνοντας πως είναι για τα καλά στο δρόμο της επιστροφής. Αραβίδης και Μάνταλος τα γκολ για την Ένωση.


Μπορεί να αγωνιστεί στη Football League τη νέα σεζόν η ΑΕΚ αλλά στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου έδειξε ότι διαθέτει την ποιότητα της Σούπερ Λίγκας, παίζοντας κατά διαστήματα αρκετά καλό ποδόσφαιρο.


Απ’ την άλλη, η ομάδα του Βόλου έδειξε πως χρειάζεται δουλειά ακόμα εάν θέλει να μην κινδυνέψει τη φετινή σεζόν, που θα τη βρει στην πρώτη κατηγορία.


Γκολ απ’ τα … αποδυτήρια!

Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στην πρώτη επίθεση της Ένωσης, ο Μπακάκης απ’ τα δεξιά πραγματοποίησε τη σέντρα και ο Αραβίδης με προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με το … καλημέρα.


Στη συνέχεια, η Νίκη προσπάθησε να αντιδράσει και στο έκτο λεπτό ο Τζιόρας με τεχνικό πλασαριστό σουτ απ’ τα όρια της περιοχής επεχείρησε να σκοράρει αλλά ο Ανέστης έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, αποκρούοντας σε κόρνερ.


Η Ένωση έδειχνε ιδιαίτερα απειλητική καθώς είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας και έφτανε με ιδιαίτερη άνεση έξω από την περιοχή του Ταμπάκη.


Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως απ’ τις πτέρυγες με τους Πλατέλλα και
Μπαρμπόσα να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι, ειδικά στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητά τους και την άριστη τεχνική τους κατάρτιση.


Απ’ την άλλη, οι Βολιώτες έδειχναν ιδιαίτερα νευρικοί, έχοντας μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές τους, πραγματοποιώντας έτσι πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου ενώ δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν εύκολα την μπάλα, όποτε αυτή βρισκόταν στην κατοχή τους.


Τέσσερα λεπτά μετά τη συμπλήρωση του μισάωρου, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Πλατέλλας ανατράπηκε αντικανονικά μέσα στην περιοχή απ’ τον Γιαννιτσάνη και ο Μάνταλος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε απ’ τα έντεκα βήματα.


Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την ΑΕΚ να προηγείται 2-0.


Αλλαγές και συντήρηση δυνάμεων


Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν ήταν τόσο γρήγορο καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές καθώς οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετά λάθη.


Ο Τραϊανός Δέλλας αφού έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα.


Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η Νίκη Βόλου με τον Φλουτ να πραγματοποιεί πολλές αλλαγές προκειμένου να δει ποιο σχήμα είναι αυτό που κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Μία από αυτές λοιπόν, κατάφερε να σκοράρει στο 74ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σκούρτης ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με όμορφο πλασέ στα όρια της περιοχής σκόραρε και μείωσε για την ομάδα του.


Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση και έτσι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στο πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει η Ένωση έως τώρα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Νίκη Βόλου (Β. Φλουτ): Ταμπάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σωτηράκος, Ίβενς, Καρασαλίδης, Λάουξ, Γιαννιτσάνης, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Μάρτινς,Τζιώρας


ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης


Live Blog LIVE: Νίκη Βόλου – ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.