ΑΕΚ: Πιστεύει στον Σέρχιο Αραούχο ο Μαύρος

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Αραρούχο και εμφανίστηκε σίγουρος, πως θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στην εικόνα που έχει μέχρι στιγμής από την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τονίζοντας πως είναι αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας.

Αρχικά, ο Μαύρος δήλωσε στην εφημερίδα “Livesport”: “Είναι μία ομάδα που εμένα μου δίνει πάρα πολλή χαρά και μεγάλη αισιοδοξία στο μέλλον. Θα χρειαστεί βέβαια κάποιο χρονικό διάστημα για να μονταριστεί και να γνωριστούν μεταξύ τους οι νέοι παίκτες, αλλά αυτό είναι λογική να συμβαίνει. Αυτή η ΑΕΚ μου δίνει την αίσθηση πως θα γίνει μία μεγάλη ομάδα, πως θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και πολλή χαρά στους οπαδούς της”.

Στη συνέχεια, έκανε ειδική αναφορά στον Αραούχο: “Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστές, το ξέραμε αυτό και το βλέπουμε και τώρα. Είναι καλό που έχει σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια να πάρει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να έχει ένας σκόρερ. Θα δούμε έναν πολύ καλό Αραούχο και στη συνέχεια. Ένας Αραούχο που θα βοηθήσει την ομάδα και τους στόχους της. Και για την ΑΕΚ στόχοι είναι αποκλειστικά οι τίτλοι, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αν έχεις καλούς παίκτες δίπλα σου, ανεβαίνεις και εσύ και ανεβαίνει η ομάδα. Πιστεύω πολύ στον Αραούχο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης