Ολυμπιακός: Αβραάμ και Σουρλής σε μια απίθανη συγκυρία! (pic)

O Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Σουρλής έγιναν κοινή αλλαγή και μας ταξίδεψαν στον χρόνο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει αγωνιστικά λεπτά σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, αμέσως μόλις συνειδητοποίησε πως ο Απόλλων έχει παραδοθεί στον ρυθμό του Ολυμπιακού. Στο 76ο λεπτό προχώρησε σε τριπλή αλλαγή ρίχνοντας στο ματς τους Αβραάμ, Σουρλή και Βρουσάι. Ο Μαρτίνς έχει αδυναμία στον Παπαδόπουλο, τόσο για το αγωνιστικό του προφίλ, αλλά και για όσα προσφέρει στην ομάδα σαν μια εμβληματική μορφή στα αποδυτήρια. Παράλληλα θέλει να διατηρεί ζωντανό τον αγωνιστικό του παλμό, καθώς κανείς δεν περισσεύει από το ρόστερ με τόσες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League. Την ίδια ώρα ενεργοποίησε δύο παιδιά τα οποία πιστεύει πάρα πολύ! Από τη μία ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην προετοιμασία και έδειξε πως παρά τα 18 του χρόνια μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Από την άλλη ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος κέρδισε στην αξιολόγηση παίκτες όπως ο Τσούμιτς και ο Ραντζέλοβιτς και παρέμεινε στο ρόστερ για να κυνηγήσει μια θέση ανάμεσα σε σπουδαία ονόματα. 

Τη στιγμή της τριπλής αλλαγής ο Αβραάμ Παπαδοπουλος έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο μαζι με δύο… παιδιά του. Είναι χαρακτηριστικό πως στις 14 Νοεμβρίου 2002 ο 18χρονος Αβραάμ σαν παίκτης του Άρη αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο σε ένα ματς κυπέλλου με τον Πατραϊκό, παίρνοντας την παρθενική του συμμετοχή από τον Γιώργο Φοιρό. Δύο μέρες μετά γεννήθηκε ο Βασίλης Σουρλής!

Πάντως η πατρική προσέγγιση του Αβραάμ προς τη νέα γενιά του Ολυμπιακού φανερώνεται και από τα όσα είπε ο Μάριος Βρουσάι στην κάμερα του Novasports, σχετικά με τους λόγους που τον έναν να τρέξει στην αγκαλιά του μετά την επίτευξη του πανέμορφου γκολ του! “Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Αβραάμ και τι έχει προσφέρει στην ομάδα και όχι μόνο. Δεν το είχα σκεφτεί καν, απλά έτσι αντέδρασα εκείνη τη στιγμή και πήγα κατευθείαν σε αυτόν. Επειδή είναι ο αρχηγός”.

Δείτε το σχετικό video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.