Καμαρά “Αξίζαμε τη νίκη!” (vid)

Με δικό του γκολ έκανε τη διαφορά και μετά το ματς είχε να πει πολλά και σημαντικά ο 26χρονος Μαυριτανός μεσοεπιθετικός των "Κιτρίνων"

Ένα γκολ, τρεις βαθμοί, πρώτη νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε ντέρμπι! Όλα αυτά φέρουν την υπογραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον Άρη.

Με δικό του γκολ μόλις στο 10′ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό οι “Κίτρινοι” πανηγύρισαν σημαντικότατο τρίποντο και λίγο μετά το τέλος του ματς μίλησε αποκλειστικά στη NOVA και στον Ευγένη Δαδαλιάρα. Όπως ανέφερε: «Ήταν μια φανταστική βραδιά και μια νίκη που την αξίζαμε. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο παιχνίδι από τεχνική αλλά παλέψαμε πάρα πολύ και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Το ζητούμενο σήμερα δεν ήταν να παίξουμε καλά, ήταν να πάρουμε τη νίκη».

Και συνέχισε: «Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η αίσθηση, θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν έβαζε ο συμπαίκτης μου το γκολ. Η ουσία είναι ότι ήμουν στο κουτί και έβαλα το γκολ».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας και το αν τον γεμίζει πίεση το γεγονός πως αποτέλεσε την πλέον δαπανηρή μεταγραφική κίνηση της ομάδας του είπε: «Αξίζαμε τη νίκη, την άξιζε και ο προπονητής μας. Δεν κοιτάζω ότι είμαι η πιο ακριβή μεταγραφή, μου άρεσε η πρόκληση να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα».

Για να καταλήξει: «Η ζωή στην Θεσσαλονίκη είναι ωραία, το πρωτάθλημα είναι καλό το απολαμβάνω και χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στον Άρη. Νομίζω ότι είναι καλή η σχέση μας με τον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.