Συγκλονιστικός Σεραφείδης: Στο ταρτάν του ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! (vid)

Η είδηση της βραδιάς στο ΟΑΚΑ είναι πως βρίσκεται στο ταρτάν του Σταδίου ο Στέλιος Σεραφείδης, που παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ήρθε να δει από κοντά την ΑΕΚ!

Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Στέλιος Σεραφείδης δίνει κανονικά το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ΑΕΚ!

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης τις προηγούμενες ημέρες νοσηλευόταν σε νοκοκομείο της Αθήνας, όμως η επιθυμία του ήταν να βρίσκεται κανονικά δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα το βράδυ της Τετάρτης στον αγώνα με τη Λαμία.

Μάλιστα, ο κύριος Σεραφείδης δεν παρακολουθεί την αναμέτρηση από τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά από το ταρτάν, δίπλα στον πάγκο της ΑΕΚ.

“Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη σας” το μήνυμα του Στέλιου Σεραφείδη στα μάτριξ του ΟΑΚΑ με τον κόσμο της ΑΕΚ να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Από τα μεγάφωνα του Ολυμπιακού Σταδίου ακούστηκε και το μήνυμα που έγραψε ο ίδιος ο Στέλιος Σεραφείδης μόλις ήρθε στο γήπεδο:

«Κύριε πρόεδρε Μελισσανίδη, σας ευχαριστώ όπως και το επιτελείο των γιατρών του κ. Πάρη Κοσμίδη και τους συνεργάτες του.
Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, θεώρησα σωστό από αυτό το βήμα της ΑΕΚ για αυτή τη μικρή επανάσταση προς το πρόσωπό μου να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για το μεγαλείο της ψυχής σας.
Μου δώσατε λίγη ζωή και είμαι καλύτερα!
Πάμε όλοι μαζί για την ΑΕΚάρα μας»
Στέλιος Σεραφειδης

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε:
«Εμείς σε ευχαριστούμε κύριε Στέλιο που είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι κοντά μας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης