Μοχαμάντι: “Υπέροχο να είμαι στην ΑΕΚ με δύο ηγέτες της Εθνικής Ιράν”

Αισιόδοξος για τη συνέχεια της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος μίλησε για τους συμπατριώτες του, τη μεταγραφή και την υποδοχή στην Ένωση.

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ, με τον Ιρανό αμυντικό να μην βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία, καθώς χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να καλύψει το χαμένο διάστημα.

Αναλυτικά:

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα;

«Είμαι ενθουσιασμένος, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Όλοι, από πλευράς ΑΕΚ, με υποδέχθηκαν καλά, οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Δείτε επίσης: Μιλόγεβιτς: “Κοιτάω μπροστά, κάνουμε αυτοκριτική, θα γίνουμε καλύτεροι”

Όλα έγιναν γρήγορα γιατί υπήρχε η πίεση του χρόνου στο κλείσιμο του μεταγραφικού «παραθύρου» για τους ελεύθερους. Είχες άγχος;

«Όχι, για ‘μένα ήταν όλα καλά. Ήξερα ότι θα υπέγραφα στην ΑΕΚ, οπότε όλα ήταν καλά. Δεν είχα άγχος ή κάτι τέτοιο».

Δύο συμπατριώτες σου, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί βρίσκονταν ήδη στην ΑΕΚ. Μίλησες μαζί τους πριν υπογράψεις; Και πώς σε υποδέχθηκαν στα Σπάτα;

«Σίγουρα, μίλησα μαζί τους για την ομάδα. Τους ζήτησα και έμαθα από αυτούς πληροφορίες, θετικά πράγματα για την ομάδα. Οπότε αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ. Και όταν ήρθα στην ομάδα, είδα τον Καρίμ και τον Εχσάν, τους δύο αρχηγούς της Εθνικής ομάδας του Ιράν. Ήταν κάτι ωραίο να βρίσκονται εδώ δύο ηγέτες της Εθνικής ομάδας, ήταν καλό για ‘μένα».

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το παρακολούθησες; Τι «γεύση» σου άφησε;

«Ναι το παρακολούθησα το παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, σίγουρα ήμασταν άτυχοι. Αλλά σε λίγο καιρό για την ΑΕΚ όλα θα πάνε καλά».

Οι δηλώσεις του Μοχαμάντι έγιναν στην Cosmote.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης