ΑΕΚ-Original: “Όσο μας αδικείτε, τόσο μας ενώνετε” (pic)

Μετά την ΠΑΕ ΑΕΚ και οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης στράφηκαν εναντίον της διαιτησίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: "Δεν σας βλέπουμε, όπως ο Τσούμπερ".

Την Δευτέρα ήταν η ΠΑΕ ΑΕΚ που πήρε θέση για τα όσα έγιναν από Φωτιά και Σκουλά στο “Γεντί Κουλέ” και μία μέρα μετά ήταν σειρά των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης να εκδώσουν ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original 21:

«Όσο μας αδικείτε τόσο μας ενώνετε, τόσο μας συσπειρώνετε, τόσο μας πορώνετε. Δεν θα χάσουμε “το δάσος”, ρίχνοντας τα ανάθεμα σε παίχτες , προπονητή και την κακή μας την τύχη.

Ο στόχος είναι η κορυφή -ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ- και είμαστε λυσσασμένοι για να το κατακτήσουμε! Στο σπίτι Της η ΑΕΚ θα μπει πρωταθλήτρια. Ο φόβος σας ξεχειλίζει και φαίνεται!
Θα μείνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα μείνουμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος.

Είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης σας γιατί είμαστε μια γροθιά, έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα περάσουμε από πάνω σας. Όσο και να πικραθήκαμε από το προχθεσινό είμαστε σίγουροι για το τι μπορεί να πέτυχει αυτή η ΟΜΑΔΑ και θα είμαστε μαζί της μέχρι το τέλος. Όπως πάντα!

Καμία …Φωτιά δεν μπορεί να μας κάψει! Θα την σβήσουμε από τον χάρτη, θα διαλύσουμε όποιον βρεθεί μπροστά μας με ανήθικο τρόπο όπως της Κυριακής. Γιατί όπως πανηγυρίζει ο ΤΣΟΥΜΠΕΡ έτσι νιώθουμε για τους άλλους …δεν τους βλέπουμε!
Αδέρφια ενωσίτες: Στήριξη στην ομάδα, πίστη, ατελείωτη αγάπη και πολύ φωνή!

ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!

ΥΓ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ORIGINAL 21

YΓ2. Κυρ-Στέλιο περαστικά και γρήγορα κοντά μας. Εσείς θα μπείτε πρώτος στο νέο μας σπίτι!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης