Super League: Ο Άλβες κατέρριψε το ρεκόρ του Πάντελιτς

Ο Μπρούνο Άλβες γύρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με το Βόλο, για να καταρρίψει ένα μεγάλο ρεκόρ. Η εμφάνισή του αυτή ήλθε 16 χρόνια, τρεις μήνες και 25 ημέρες μετά την αμέσως προηγούμενη.

Είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην ιστορία ανάμεσα σε δύο συμμετοχές ενός ποδοσφαιριστή, καθώς η προηγούμενη εμφάνισή του και τελευταία με την ΑΕΚ ήταν στις 25 Μαΐου 2005, ΑΕΚ – Απόλλων Καλαμαριάς 3-0, όταν ακόμα δεν υπήρχε η Super League.

Ο Πορτογάλος αμυντικός πήρε το ρεκόρ του Μάρκο Πάντελιτς, που από τις 14 Ιανουαρίου 1996 με τη φανέλα του Ηρακλή, ξαναέπαιξε στις 28 Αυγούστου 2010 με τον Ολυμπιακό. Το χρονικό διάστημα της απουσίας του Σέρβου ήταν 14 χρόνια, επτά μήνες και 14 ημέρες. Ο Μπρούνο Άλβες το μεγάλωσε κατά ενάμισι χρόνο, αφού έφυγε από την Ελλάδα στα 23 του χρόνια και γύρισε κοντά στα 40!

Ο πολύπειρος στόπερ έγινε επίσης ο έκτος μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική/Super League, μετά τους Λουκά Βύντρα, Μίλαν Σέβο, Αντώνη Νικοπολίδη, Φώτη Στρακόσα και Φρανθίσκο Πίτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.