ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα των camp επιλογών

Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ξεχύνονται οι επιτελείς του "Δικεφάλου" για την αναζήτηση ταλέντων

Παιδιά ηλικίας 9-14 ετών σε όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ τις δυνατότητές τους προκειμένου να ενισχύσουν τις Ακαδημίες του “Δικεφάλου”.

Όπως αναφέρει σχετικά με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ: “Παραδοσιακά ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι μήνες παρακολούθησης, διεξαγωγής camp επιλογών, επίσκεψης σε προπονητικά κέντρα και συνεργαζόμενες ακαδημίας ανά την επικράτεια. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού και το τμήμα scouting, όπως και οι προπονητές του PAOK Academy ταξιδεύουν για να μεταφέρουν τεχνογνωσία και να «τσεκάρουν» νέα ταλέντα.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, το τμήμα scouting θα βρίσκεται στην Κοζάνη, στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ακαδημίας ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, στις 25 και 26 του μήνα στην Οινόη και την Αλεξανδρούπολη, στις ακαδημίες ΠΑΟΚ Οινόης και Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, αντίστοιχα, ενώ στις 30.09 οι scouters θα βρεθούν στην Κατερίνη, στην Ακαδημία 2006 Κατερίνη.

Τέλος, στις 2 και 3 Οκτωβρίου σειρά παίρνει η Ρόδος, με το camp να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ακαδημίας Ευκλής Σορωνής.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά που μπορούν να συμμετέχουν στα camp επιλογής πρέπει να είναι γεννημένα από το 2007 έως και το 2012. Ειδικά για τη Ρόδο, το camp αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2010, 2011 και 2012.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.