ΑΕΚ: Το βάρος στην ψυχολογία από τον Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία 3-3 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα και τους τόνισε μεταξύ άλλων, πως τους φοβούνται και για αυτό τον λόγο τους προκαλούν.

Ο προπονητής της Ένωσης είπε μεταξύ άλλων: “Ξέρω πως όλοι είστε στενοχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Δείξαμε πολλά πράγματα στο γήπεδο και αξίζαμε τη νίκη. Υπάρχουν και αρνητικά που πρέπει να δούμε, όπως την αντίδρασή μας στις στημένες φάσεις. Όμως δείξατε τι μπορείτε να κάνετε και πόσο καλοί παίκτες είστε. Μην τσιμπάτε σε τέτοιες προκλήσεις που θα σας κάνει ο αντίπαλος. Θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες καταστάσεις μέσα στο πρωτάθλημα! Θα πρέπει να τις περιμένουμε στα παιχνίδια. Ήταν λάθος η αντίδραση του Λιβάι, αλλά δεν μπορώ να τον αδικήσω, με όσα έγιναν”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Όσο δύσκολο και αν είναι, χρειάζεται ηρεμία και να μην αντιδράμε. Πιθανότατα μπορεί να έχουμε και παρόμοιες διαιτησίες. Να ξέρετε πως θα τα έχετε αυτά σε όλα τα γήπεδα, γιατί καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι πόσο καλοί παίκτες είστε και θα σας φοβούνται, αλλά και εσείς πρέπει να μάθετε να μην επηρεάζεστε. Εμείς θα κοιτάμε τη δουλειά μας και το παιχνίδι μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να έχουμε στο μυαλό μας το πώς θα παίζουμε και να αποδίδουμε καλά, όπως κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.