Παναθηναϊκός: Σε ρυθμούς Άρη

Αντίστροφα μετρούν στο «πράσινο» στρατόπεδο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (22/09, 20:30). Έβγαλε την προθέρμανση ο Μπαρτ Σένκεφελντ, θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης ενώ ο Μπρινιόλι δεν συμμετείχε στη προπόνηση με άδεια.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στα Ιωάννινα (ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ) και εστιάζει πλέον στο ντέρμπι της Τετάρτης (22/09, 20:30, Novasports) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten έχει αρχίσει και οι Πράσινοι, δύο μέρες πριν από τη σέντρα, έριξαν τους ρυθμούς της προπόνησης καθώς προέρχονται κι απ’ το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ πήρε μέρος στην προθέρμανση με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα. Θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης και ατομικό ο Μπεκ, ενώ ο Μπρινιόλι απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.