ΑΕΚ: Πολλά παράπονα και προβληματισμός

Αρκετά παράπονα έχουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στο ματς με τον ΟΦΗ (3-3).

Οι “κιτρινόμαυροι” υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε καλή φιλοξενία από την κρητική ΠΑΕ, ενώ έχουν πολλά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στο συγκεκριμένο ματς. Η Ένωση υποστηρίζει πως η αποβολή του Λιβάι Γκαρσίαάλλαξε τις ισορροπίες του ματς και πως δεν υπήρξε η ίδια στάση από τον διαιτητή Φωτιά, προς τους παίκτες του ΟΦΗ. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ κάνουν λόγο για προπηλακισμό των Παναγιώτη Κοννέ και Βαγγέλη Ασλανίδη στα επίσημα του γηπέδου.

Από την άλλη πλευρά, έντονος προβληματισμός υπάρχει για το πως χάθηκε το προβάδισμα των τριών γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα αναλύσει στους παίκτες του τα λάθη που έγιναν και έδωσαν το δικαίωμα στους Κρητικούς να επιστρέψουν στο ματς και να πάρουν τελικά την ισοπαλία. Η προσοχή του Σέρβου τεχνικού στρέφεται στο ματς με τη Λαμία την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, όπου θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.