ΠΑΟΚ: “Κακός δαίμονας ο Αστέρας Τρίπολης”

Ο ΠΑΟΚ επιζητά τη νίκη σήμερα (19/9, 20:30, NS Prime) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μετά από ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων με αντίπαλο την ομάδα της Αρκαδίας

Ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη θέλει να σπάσει σήμερα (19/9, 20:30, NS Prime) ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας αποτελεί για τους “ασπρόμαυρους” έναν… “κακό δαίμονα”, όπως οι ίδιοι την χαρακτηρίζουν, και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά διαχρονικά που συμβαίνει αυτό.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση:

  • 3 ματς χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, με την τελευταία νίκη να είναι στην Τούμπα στις 6 Δεκεμβρίου 2020 με 2-0 (64′ Τζόλης, 70′ Α.Ζίβκοβιτς).
  • Αυτό το αρνητικό σερί με δύο ήττες και μια ισοπαλία στους τελευταίους αγώνες με την ομάδα της Αρκαδίας ήρθε μετά από ένα αήττητο με επτά ματς (έξι νίκες και μία ισοπαλία) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Στα πέντε ματς για την Super League υπήρχαν μόνο νίκες για τον ΠΑΟΚ.
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει αποδειχθεί… κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης, αφού υπάρχει ένα σερί με οκτώ αγώνες από τις 16 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2016 με πέντε νίκες της ομάδας της Αρκαδίας και τρεις ισοπαλίες.
  • Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 18 φορές για το πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει επικρατήσει στις δέκα, υπάρχουν τρεις ισοπαλίες και πέντε νίκες του ΠΑΟΚ.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 18 τέρματα στην Τρίπολη, με τον Κουλούρη να είναι ο μόνος που έχει σκοράρει δύο φορές στον ίδιο αγώνα, ενώ ο Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα σε δύο διαφορετικά ματς. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει σημειώσει ήδη δύο γκολ σε πέντε ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ένα στην Τούμπα και ένα στην Αρκαδία.
  • Ο Σφιντέρσκι έχει τρία σε οκτώ αναμετρήσεις και είναι ο τελευταίος που έχει σκοράρει στο 1-1 των δύο ομάδων για τα περσινά Play Offs του πρωταθλήματος.
  • Οι τρεις από τις πέντε νίκες του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη είναι με 2-1, ενώ οι άλλες δύο είναι με 2-0 και 3-0. Μόνο μια αναμέτρηση υπάρχει χωρίς γκολ, αφού μια παρουσία έχει το 0-0, ενώ δύο ισοπαλίες τους είναι με 1-1. Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του έχει τέσσερις νίκες με 1-0“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.