Απόλλων Σμ. – Βόλος 1-3: Νίκη κορυφής με γρήγορα γκολ! (hls)

Ο Βόλος επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, πέτυχε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Ο Βόλος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έφτασε στην δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” με 3-1, με γκολ των Φερνάντες, Φαν Βέερτ και Μπαρτόλο! Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, κατάφερε τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει δύο γρήγορα γκολ και να βάλει δύσκολα στον Απόλλωνα, που έδειξε πως δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Ο Βόλος προερχόμενος από νίκη κόντρα στη Λαμία, ήθελε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και εκτός έδρας, απέναντι στον Απόλλωνα. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” ηττήθηκε στην πρεμιέρα με το βαρύ 4-0 από τον Παναθηναϊκό και είχε ως στόχο να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Βόλο!

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Πετράκης, ξεκίνησε στην βασική εντεκάδα τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αγωνίστηκε ξανά στο πρωτάθλημα Ελλάδας, μετά από 16 χρόνια! Τελευταία φορά που ο Πορτογάλος είχε αγωνιστεί, ήταν με την ΑΕΚ εντός έδρας, στις 25 Μαϊου του 2005 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη νίκη με 3-0.

Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν δυνατά, απειλώντας για πρώτη φορά στο ματς μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Σλίβκα βρέθηκε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, είδε ότι είχε χώρο και δοκίμασε το πόδι του, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κλέιμαν!

Ωστόσο η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, κατάφερε να δώσει την ιδανική απάντηση και να “παγώσει” τους γηπεδούχους!

Στο 4 ο Πάολο Φερνάντες, πέτυχε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ, για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Βόλου! Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, έφερε τη μπάλα στο αριστερό και με υπέροχο σουτ, νίκησε τον Βέρχουλστ για το 1-0 με το πρώτο φετινό του γκολ!

Στο όγδοο λεπτό, ο Φεράρι έκανε υπέροχη κίνηση από τ΄αριστερά, γύρισε τη μπάλα στην περιοχή στον Φαν Βέερτ, ο οποίος γύρισε και έκανε το σουτ με τον Λισγάρα να κόβει την πορεία της μπάλας την τελευταία στιγμή!

Στο 12ο λεπτό ήρθε η δεύτερη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στο ματς. Ο Ντάουντα δέχτηκε τη μπάλα από τα δεξιά, κατέβασε και θέλησε να πλασάρει τον Κλέιμαν, με τον πορτιέρε του Βόλου να σώζει την ομάδα του.

Ο Απόλλωνας, έψαχνε τον τρόπο να βγει μπροστά ώστε να ισοφαρίσει. Στο 27ο λεπτό, ο Ντάουντα, έκανε την κούρσα και τη σέντρα από τ΄αριστερά με τον Σλίβκα να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μπαρτόλο, δοκίμασε το πόδι του από μεγάλη απόσταση, χωρίς να προβληματίσει τον Βέρχουλστ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας προσπάθησε να βρει τα πατήματά του μετά το γρήγορα γκολ που δέχτηκε, ωστόσο αυτό που του έλλειπε ήταν το καθαρό μυαλό αλλά και οι ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.

ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ…ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος κατάφερε να αιφνιδιάσει ξανά τον Απόλλωνα!

Στην πρώτη ευκαιρία ο Πουρίτα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Φαν Βέερτ πήρε καλή κεφαλιά και νίκησε τον Βέρχουλστ για το 2-0! O Ολλανδός, σε δύο συμμετοχές μετράει 2 γκολ!

Ο Γιάννης Πετράκης, εμφανώς απογοητευμένος από την επιθετική του γραμμή, στο 53ο λεπτό, άλλαξε και τους τρεις επιθετικούς του, προκειμένου η ομάδα του να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Μάλιστα ο Έλληνας προπονητής, ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 60΄, όταν πέρασε τον Ματέι στη θέση του Παπαγεωργίου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με καλή εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Άλβες στο 62 με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Κλέιμαν.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μπαρτόλο πήρε τη μπάλα στ΄αριστερά και κανείς παίκτης του Απόλλωνα δεν βρέθηκε εκεί να τον καλύψει. Ο Μπαρτόλο συνέκλινε στον άξονα και με σουτ έκανε το 3-0 στο 63΄! Ο Μπαρτόλο είχε σκοράρει και στο ματς κόντρα στη Λαμία.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” κατάφερε να μειώσει στο 65! Ο Τσιλούλης άλλαξε γρήγορα τη μπάλα με τον Σλίβκα, έκανε τη σέντρα και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά μείωσε σε 3-1! Πρώτο φετινό γκολ για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιωαννίδης, “τέσταρε” τα αντανακλαστικά του Κλέιμαν, όταν μετά από σέντρα, πήρε καλή κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Βόλου. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι με το σφύριγμα του διαιτητή, να βρίσκει τον Βόλο να πανηγυρίζει την δεύτερη του νίκη και να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απόλλων Σμύρνης(4-3-3)(Γιάννης Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα(46΄Μπαξεβανίδης), Λισγάρας, Άλβες, Παπαγεωργίου(60΄Ματέι) Σλίβκα, Κάστρο, Παμλίδης(53΄Φαν Λα Πάρα), Σαχλί(53΄Τσιλούλης), Ντάουντα(53΄Ιωαννίδης)

Βόλος(4-3-3)(Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φερράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατίν(74΄Σοάρες), Μπαρτόλο, φερνάντες(64΄Νίνης), Ροσέρο(86΄Βοϊτκόφσκι), Φαν Βέερτ

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Περράκης, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Αθανάσιος Κολοσιώνης

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

Κίτρινες: Φερνάντες, Τσοκάνης, Μπαξεβανίδης, Ντετάκης, Κλέιμαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.